Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
widzę, że tu co niektórych dopadła bezsenność ;-) Lawendowy kto jak kto, ale Ty powinnaś spać o tej godzinie!!!
Lawendowy szczerze Ci powiem, że nie wiem czy materac sprężynowy będzie dobrym wyborem. Ale to wynika z moich osobistych doświadczeń, gdyż właśnie na takim sprężynowym materacu aktualnie śpię i jest wg mnie niewygodny, powstały wgniecenia, etc. Przymierzam się już do jego wymiany, pewnie właśnie na piankowy. Tyle, że wiadomo - dorosły ma inne odczucia i potrzeby, a taki maluszek inne.
Lawendowy szukasz pościeli 2-częściowej czy 3-częściowej z ochraniaczem? W jakim przedziale cenowym?

; miałam nie kupować, bo mąż sam zrobi, niestety nie udało się na czas, a ja już przeczuwając zabezpieczyłam się biorąc od znajomych ich łóżeczko, więc na początek mieliśmy jedno. Potem gdy maluszki już były w domku kupiłam drugie. A zwykle jest tak,że jeśli jest zajęte to jedno - synek lubi spać w łóżeczku, ale córcia upodobała sobie spanie z nami i wygląda to tak jak na obrazku poniżej:

Mam jeszcze pytanko dziewczyny, bo wczoraj znajoma była zbulwersowana tym jak powiedziałam że skoro uda mi się karmić piersią to nie będę podawała dziecku nic poza tym. Była zdziwiona, a przegotowana woda? A jakieś herbatki Hippa na trawienie ? Nic kompletnie? Poczułam się dziwnie...Czy ona ma rację?
piers to nie tylko pokarm ale i picie dla dziecka, wiec bez obaw.:-)
. Kiedy to minęło? Pewnie już z niego duży chłopak.