Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Mój mąż już ma pełną pieluchę z tego powodu. Dzisiaj cały wieczór opowiadał, że coraz bardziej boi się marca i nie wie jak my sobie poradzimy z brzdącem. Ja za to nadal twarda i nadal nie dociera do mnie że to już tuż tuż :-). Nadal mam wrażenie że śnię...
. Sprawdziłam w żartach czy mój mąż jest gotowy na poród i w zeszłą sobotę zadzwoniłam z pracy do niego mówiąc że mi wody odeszły. Cisza w słuchawce.... Jak wróciłam do domu, to nadal był blady i łapy mu z nerwów chodziły. Wiem, że to było okrutne co zrobiłam, ale przynajmniej wiem że jak nadejdzie godzina zero, to... lepiej nie dzwonić do męża, bo jeszcze zawału dostanie 
Aaaa i jestem super złośliwą, wredną babą. Sprawdziłam w żartach czy mój mąż jest gotowy na poród i w zeszłą sobotę zadzwoniłam z pracy do niego mówiąc że mi wody odeszły. Cisza w słuchawce.... Jak wróciłam do domu, to nadal był blady i łapy mu z nerwów chodziły. Wiem, że to było okrutne co zrobiłam, ale przynajmniej wiem że jak nadejdzie godzina zero, to... lepiej nie dzwonić do męża, bo jeszcze zawału dostanie
![]()

az sie sama do siebie smieje. Co jak co, trzeba poćwiczyć przed ;-) ale Ty tak nie stresuj tego męża,bo biedak ze stresu zejdzie;-) Podejrzewam,że z moim m będzie to samo

Własnie zadzwoniłam do invimedu to musze tam przyjechac i podpisać dokumenty......gosia__1983 tego dowiesz się w swojej klinice, bo każda ma inne zasady. W novum jak podpisujesz umowę na mrożenie zarodków, to jest podpunkt, że w momencie kiedy nie przedłuży się umowy na mrożenie (czyli jeżeli nie zapłaci się za kolejny rok mrożenia) zarodki automatycznie są przekazywane do adopcji. Madzia 76 usłyszysz![]()