Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Sylwia dzięki za info odnośnie nawilżacza. Chyba nie będę już szukać nic innego i po prostu kupię taki sam jak Ty. Głośność urządzenia i pojemność zbiornika to też kwestię, na które zwracam uwagę, a ten model, który masz, spełnia oczekiwania w tym zakresie. Ehh, mam wrażenie, że te zakupy wyprawkowe to niekończąca się opowieśćKiedy wydaje się mi, że mam wszystko, to znowu sobie o czymś przypominam:
Ja od wczoraj chorujeporadźcie mi proszę jak najszybciej wyleczyć bolące gardło?
Stosuje *spam* gardło, ale mam wrażenie że nie pomaga.
wiem,że dzisiaj taki cudny dzień, a właściwie to już wieczór,ale tak mi się nasuwa jedno pytanko technicznezastanawiam się kiedy utracę swą nieograniczoną sprawność ruchową i do kiedy lepiej obejść wszystkie zaplanowane sklepy (wiem, że to sprawa indywidualna), ale dziewczyny w którym tygodniu łażenie po sklepach stało się dla Was udręką?
![]()