dorex ale podwójne płukanie samą wodą czy przy użyciu jakiś płynów do płukania przeznaczonych specjalnie dla niemowlaków?
Aleksandretta prać jeszcze nie będę

do czerwca mam troszkę czasu,planuję pod koniec kwietnia się za to zabrać (nie za wcześnie?) ale chciałam zrobić mały research,żeby wiedzieć co i jak. Ciuszki mam

w niedzielę byłam w galerii i wpadłam w zakupowy szał, kupiłam pokaźną ilość wdzianek (i teraz się do męża śmieję,że jakby wyszło, że Antoś jest jednak dziewczynką to padnę

)

. Oprócz tego zakupiłam kocyk, jeden ręczniczek i rożek. Nawet zaopatrzyłam sie już w nożyczki do paznokci i szczoteczkę do włosków

:-)
następną turę przewiduję, w połowie marca, bo dopiero teraz widzę ile potrzeba rzeczy dla takiego maluszka. Chciałabym w kwietniu zakończyć temat zakupów
Fusun trzymam kciuki za udaną wizytę i daj znać od razu po co tam!:-)
Siaga w takim razie gratuluje syna! mąż pewnie pęka z dumy?

coś jest wysyp małych mężczyzn ostatnio ;-)
martaczi co u Ciebie?
Sylwia jestem taka podescytowana tymi twoimi ostatnimi 3 tygodniami jakbym sama miała urodzić

ale super że to już! niewiarygodne jak cudze tygodnie ciąży lecą szybko

! już zaciskam kciuki! :-* pracujesz jeszcze?
Jogo ja już w grudniu miałam kawałek brzuszka i ogólnie bardzo "idzie" mi w brzuch. Jak stoję to stóp nie widzę!:-)
mazenka super, że z dzidzią wszystko ok! Tobie też te tygodnie mkną jak szalone, jeszcze dwia miesiące i malutka będzie z Tobą! Brzuch pewnie już ogromniasty?:>
Madzia gratulacje! Ja też tak pisałam, że dziewczyny taaaak daleko a ja dopiero zaczynam, a tu już połowa za mną! Co prawda żyję od wizyty do wizyty,ale zobaczysz, że za chwile sama będziesz pisać "jak to zleciało". Trzymam kciuki! Serducho jest i to najważniejsze
a ja w czwartek mam wizytę i usg anatomiczne (to połówkowe). Mam nadzieję,że Antoś jest zdrow jak ryba! Powiedzcie mi czy takie usg można nagrać na płytkę? Mąż musi iść do pracy i kombinuje jak tu zrobić żeby nie stracić okazji na podejrzenie Anteczka!