• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Fusun dobrze,ze miałaś przełożoną wizytę na dzisiaj. Szybciej znajdziecie się pod opieką lekarza. Dobrze,ze z dziećmi wszystko w porządku i wierze, ze będzie tak jeszcze długo. A teraz do szpitala.

reklama
Fusun, boze... Trzymam kciuki za was zeby w szpitalu wam szybko pomogli. Bardzo mi przykro, ze to ci sie przytrafilo.

Madzia, prosze cie... Czy ty na prawde myslisz, ze plec w tym momencie ma znaczenie!? Ogolnie plec znaczenia nie ma a w tym momencie dopytywanie sie o to w tej formie jest conajmiej nie na miejscu...

Siaga - pani dr też tak powiedziała (że dobrze, że wizyta mi się przyśpieszyła). Powiedziała żebym zgłosiła się do szpitala w tym tygodniu. Pójdę pojutrze, bo muszę się psychicznie przygotować.

A co do płci, to parki nie ma :)

Milagors - czytam sobie forum bliźniakowe. Cały czas trułam mężowi, że prawie wszystkie dziewczyny z tego forum leżą z rozwarciem, że leżą długo bo mniej więcej od 24 tc. I że boję się, że mnie też to spotka. I chyba wykrakałam. Żeby tylko to leżenie pomogło.

Fusun, wiem co czujesz. Ja przelezalam praktycznie cala ciaze. Mialam ryzyko pekniecia pecherza plodowego ale dowiedzialam sie o tym jakos w 27tc. Musisz myslec pozytywnie choc to t rudne. Najwazniejsze, ze zostalo to zauwazone na czas a teraz medycyna dziala cuda. Tego sie trzymaj!!!

A co do dzieci. To dwie dziewczynki. Tego się nie spodziewałam. Czułam parkę lub dwóch chłopców. A tu córeczki. Boże, żeby tylko nie chciały się urodzić teraz. Niech tam siedzą jak najdłużej

Fusan przepraszam faktycznie moje pytanie na pewno nie na miejscu w tej sytuacji ale pomyslałam że skoro p. doktor spytała czy chciałas wiedzieć to spytałaś. Trzymam kciuki za to aby Twoje dziewczynki zostały w brzuszku jak najdłużej tylko się da.

Fusun, koniecznie i to jak najszybciej idź do szpitala. Może założą Ci ten szew, co ułatwi donoszenie ciąży.
Trzymam Kochana kciuki z całych sił. Wierzę, że wszystko będzie dobrze. Twoje córeczki, to na pewno silne babki i grzecznie posiedzą w brzuszku tyle, ile trzeba.
A gdzie się kładziesz? Na Zaspę?

Fusun to do łóżeczka proszę grzecznie leżeć i niech Twój wszystkim się zajmie. Z tego co piszesz przy bliźniętach takie rzeczy zdarzają się dość często i leżenie pomaga. Córki :-) my kobiety wygodne jesteśmy, a gdzie najlepiej jak nie u mamy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry