Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam x-lander move i bardzo polecam ten wózek ja jestem zadowolona :-)Mazenka: na razie nr 1 to x-lander move lub x-lander xa, ale dopiero zaczełam jeździć i oglądać więc wszystko może się jeszcze zmienićodnośnie ruchów tak bardzo już ich wyczekuje i mam nadzieje że niebawem się pojawią
![]()
ja bym na twoim miejscu dokupiła jeszcze 2 mniejsze bo dziecko na samym poczatku je tylko 20 ml a ja mam 2 aventa 125,, 1 szklana aventa 120, 1 aventa 250 i 2 lovi 250 takze troche tego jest:-)Aleksandretta aż miałam świeczki w oczach czytając Twojego posta! zarzuć koniecznie jakąś fotką swojego szkraba! Super, że z Wami wszystko ok i jesteście wreszcie razem!!!trzymaj się cieplutko :*
gotadora a powiedz mi jeszcze czy na początek wystarczą mi te 2 butelki tommee 250 czy kupić jeszcze jakąś mniejszą?
. Całkowite przeciwieństwo tamtego, personel uśmiechnięty i miły, klinika wyremontowana, śliczne sale dwu osobowe, do których wsadzają dwie osoby tylko jak inne miejsca są zajęte. Teraz pokazali nam 3 sale puste, więc szanse na własny pokój są wielkie
. Łóżeczka przystawiane do łóżka mamy, żeby nawet w nocy mieć bezpośredni kontakt, po sn i cc dziecko dają od razu do przytulania na tak długo, na ile się da
. I robią cc na życzenie, chociaż zachęcają do sn. Zobaczymy jak to będzie w praktyce, ale powiem Wam, że w tak przytulnych salach porodowych mogę rodzić normalnie, jak mnie wcześniej ściśnie
. Już się tak nie boję o małą, bo mają pod ręką intensywną opiekę noworodków itd. Można kończyć poród we wszystkich możliwych pozycjach, nie tylko na plecach. A do tego podczas naszej wycieczki po oddziale nagle zza jednych drzwi rozległ się taki cieniutki i głośny płacz, że aż mi suty stwardniały
. Akurat urodziło się dziecko 5 metrów ode mnie hehe. Jestem tak zadowolona, że musiałam to wszystko opisać
. Acha i jest możliwość oddania krwi pępowinowej jako dawca, niewiele klinik to prowadzi. Słyszałyście o takim dawstwie?

.
.ten zestaw bardzo fajny a na antykolkowe nie patrz to jakis chwyt marketingowy bo wogóle na kolki nie pomagaja:-) ale to prawda co sylwia pisze moja milena niektórych smoczków nie lubiałaa co w takim razie sądzicie o tym zestawie: Tommee Tippee, Zestaw startowy do karmienia: butelki, smoczki, Kubek - Jackel International - Świat niemowlaka - Smyk.com ?
W zestawie znajduje się:- butelka 150 ml x 2 szt.
- butelka 260 ml x 2 szt.
- smoczek do butelek 3m+ x 2 szt.
- explora pierwszy kubek niekapek 6m+, 60 ml x 1 szt.
We wszystkich butelkach znajdują się smoczki 0m+.
Czy lepiej zainwestować w te antykolkowe?
dostałam weny,tworzę listy co jeszcze kupić, oglądam, przeglądam, czytam, chyba oszaleję![]()