• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Madzialenak, ja jestem właśnie na ginekologii. Ja się na patogię nie kwalifikuję. I tak nie dało by się dzieci uratować w razie czego. Ordynator raz był na obchodzie (w czwartek, czyli w dniu w którym tu trafiłam). Nie wiem kiedy znowu się pojawi. Mój mąż powiedział, że pójdzie dziś do lekarza dyżurnego pogadać o zrobieniu usg

reklama
Lolitka to jest forum szczęśliwych ciąż, więc musowo-betka będzie rosła!!!:-)
Fusun BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!dziewczynki są silne, silniejsze od chłopców, i dadzą radę, zobaczysz!mam nadzieję,że zbadali cię w końcu i zrobili USG i że na tym oddziale będziesz mieć dobrą opiekę.Trzymaj się!!!

Sylwia, jestem w szoku ze to już czas na Ciebie:) powodzenia. Moja rada, staraj się odrazu podczas pionizacji prostować nawet jak będzie ciągnęło, zaprocentuje. Ja na drugi dzień już chodziłam z małą. Mam wrażenie ze go było wczoraj a to już 15 tyg...
Co do sesji zrobiliśmy młodej w 2 miesiącu, znajoma zrobiła zdjęcia są przeurocze, profesjonalne, super pamiątka:)

nie zaglądałam kilka dni na forum... nadrobię zaległości jutro, tymczasem Fusun trzymaj się kochana! aż mam świeczki w oczach i wiem, że teraz żadne słowa nie są w stanie pomóc, ale musi być dobrze. My się tu wszystkie za Was modlimy i trzymamy kciuki! podobnie jak lawendowy mam teraz burzę mózgów i cisną mi się na usta same niekoniecznie nadające na się forum słowa, jak pomyślę o traktowaniu pacjentek w szpitalu:/ mam nadzieję, że lekarze staną na wysokości zadania i zadbają o Ciebie i maluchy. Staraj się odganiać złe myśli i wiem, że nie masz na to czasu, ale informuj nas jak tylko będziesz mogła... Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. :* zdrówka dla Ciebie i dziewczynek!!!!!

Fasun - trzymam kciuki i współczuję. W szoku jestem szczerze mówiąc że nie nikt Ci nie zrobił usg i tak po prostu leżysz i czekasz na poniedziałek. Chyba bym zwariowała... Podziwiam Cię że jeszcze zachowujesz spokój. Trzymaj się i wierzę, że cała historia skończy się dobrze.

Lawendowy - ja też mam cała listę powybieranych rzeczy ale zakupów nadal niewiele. Lozko może zamowię już w ponidziałek, żeby zapoczątkować dobrą passę, a wozek też planuje zamówić max do końca marca. Nasz czas zbliża sie wielkimi krokami:) cieszę się, ale powiem szczerze że z małym w brzuchu jest mi też cudownie. Lubię jak tam się wierci i kręci, nie przestaje mnie to fascynować że tak sobie tu we mnie żyje:) Dla mnie imię Żyraf też jest mistrzostwem świata:) ale są tacy co i na takie się decydują:) jaja po prostu:) ja tam nie szukam nic wyszukanego ale sama mam bardzo popularne imię i czasem mnie to denerwuje, więc wolałabym dla synka jakieś nie z pierwszej trójki:)

Lolitka - trzymam kciuki, tu same mamuski szczęściary więc wierzę, że przekażemy trochę naszych dobrych fluidków:)

reklama
Sylwia, mam nadzieję, że wczorajszy ostatni dzień w pracy, upłynął Ci w miłej atmosferze.
A Twój Wielki Dzień zbliża się wielkimi krokami.
Życzę Ci szybkiego i bezbolesnego rozwiązania i miłości od pierwszego wejrzenia. &&&&&&&&

MARZEC

1.SYLWIA1985 ( 11 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
2.MAZENKA (26 kwiecień 2014) córka

MAJ
3. LAWENDOWY SEN (12 maj 2014) córka Zosia
4 .MEGI* (20 maj 2014) syn

CZERWIEC
5. NIKA85 (5 czerwiec 2014)
6. SZYSZKA87 (25 czerwiec 2014) syn Antoś

LIPIEC
7. 24MAGDA09 (04 lipiec 2014)