Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a niedługo stuknie nam roczek:-)
.
.
. Bardzo szybko malutki urósł, szok. I nic się nie martw, ortodonci też muszą mieć pracę
.
. Masz się odstresować na dobre i koniec kropka
.
. Co do skurczy łydek to... 3 dni temu rano obudziłam się dosłownie z wrzaskiem, tak mocnego skurczu nie miałam od kilku lat
. Myślałam, że padnę, nie odpuszczał ani na chwilę, jęczałam jak głupia a jeszcze w tym czasie pies próbował mnie ratować i lizał mnie po twarzy, normalnie komedia. Dodam tylko tyle, że na następny dzień kuśtykałam zamiast chodzić i do dzisiaj mam obolałą łydkę
. Niby to brak magnezu, ale i potasu, najlepiej uzupełniać i to i to. Co do badań, do tej pory Usg miałam robione co wizytę, czyli najrzadziej co miesiąc, tylko na ostatniej miałam samo ktg. Ostatnie pewnie będę miała robione dopiero przy przyjęciu do szpitala ;-).
. Nie puszczam kciuków!
.
. I wszystkie są po planowanym cc, ze znieczuleniem w kręgosłup, nie po narkozie. Trochę zdziwiona jestem, bo różnica między paroma godzinami, a paroma dniami jest ogromna
. Żałuję, że zapomniałam o to zapytać w swoim szpitalu. Jeszcze tylko 20 dni i spotkam się z moją malutką!