Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro mi Fusun na prawde mam nadzieje ze ta druga dziewczynka bedzie silana zreszta dziewczynki sa silne trzymam kciukiDziś ok. 10:30 przyszły na świat nasze dzieci. Dziewczynka bez wód (Boże, nadal nie mam dla Niej imienia) była martwa. Wiedziałam, że rodzę martwe dziecko. Druga dziewczynka urodzona z wagą 770 g jest na neonatologii, ale lekarze nie mówią nic optymistycznego.
chociaż podobno nie widac ;-) oczywiście generalnie mam to gdzieś - byleby mlody był zdrowy i wszystko poszło ok, ale z drugiej strony jak sobie pomyślę, że w czerwcu przyjdzie mi zrzucić to wszystko to aż mam gęsią skórkę. A jeśli w moim przypadku również tycie będzie najobfitsze od teraz to mam przerąbane
na szczęście kupiliśmy z mężem rok temu orbitreka więc mam plan, będę wkładać młodego do bujaka, ustawiać na przeciwko siebie i jazda na rowerku. ;-)
. aż mówię do męża, że chyba wszystkie wagi są popsute (a warzę się na trzech różnych: u diabetologa,u ginekologa i w domu) bo to niemożliwe
nie to,że się nie cieszę bo będzie mniej do zrzucania więc niech idzie tylko w brzuch
W pierwszej ciąży skończyłam na +16 ale startowałam z większej wagi niż teraz i nie z taką kondycją i zaprawą mięśni hehehe
i chciałabym przytyć teraz jak najmniej bo ja nie dosć ze będe musiała zrzucić sadełko ciażowe to i jeszcze to przed ciażowe, gdzie te czasy kiedy ważyłam 47 kg.
.