Lawendowy - czyli Ty i ja mamy w czwartek wazna wizyte... jejciu juz maja wyznaczyc termin porodu u ciebie

kiedy to zlecialo;-) Co do kalendarza - no widzisz miala byc piekna tradycja dziewczyn z trojmiasta- niestety zycie chcialo inaczej....tez nie moge przestac o tym myslec. Mimo to dziekuje za tak piekne wyroznienie i w miare mozliwosci poprowadze kalendarz- ale bede musiala poprosic tez o pomoc reszte bo ja napewno narazie nie znikne ale moze mi cos umknac - przede mna urlop a pozniej bede miala na glowie szukanie mieszkania no i mam nadzieje przeprowadzke - wiec jakby co mam nadzieje ze dziewczyny mi pomoga
Siaga - no nasza Minni to niezle juz z wyprawka zaszala ale jak ty masz tez juz wiekszosc upatrzone to tylko pozostala ta najprzyjemniejsza czesc - kupowanie

A co do imienia masz racje to nasza sprawa jakie nam sie podoba i z rodzinki nikomu nic do tego - ja mojej mamie mowie jakie mi sie podobaja bo jestem z nia blisko ale ona tego zle nie komentuje a nawet podobaja jej sie podobne - a co do tesciow to ich akurat zdanie mnie nie interesuje a i oni jakos tez nie pytaja - sa starej daty i dla nich wszystko co dotyczy dziecka a nie daj boze kupowania dla niego czegos to zla wrozba i wogole - jak powiedzialam ze mamy okazje kupic wozek to pretensje ze chyba oszalalam zeby tak szybko kupowac - wiec dalam sobie spokoj zeby ich o czymkolwiek informowac... trzymam kciuki za piatkowa wizyte...
Madzia76, Lenkabar - ani sie nie obejrzycie a bedziecie biegac za cala wyprawka i narzekac ze jeszcze tyle do zrobienia a czasu tak malo

MAdzia a co do twojego usg - tyle ich juz mialas i urwis nie chcial sie ujawnic - lubi robic psikusy mamie - ale 4 tygodnie zleca raz dwa i ani sie obejrzysz a bedziesz nam tu relacjonowac co tam sie skrywa
MadziaiPiotr - powodzenia na wizycie czekamy na relacje
Kwiatuszqu - kochana zobaczysz napewno do nas dolaczysz - wiem ze ciezko w to uwierzyc ale kazda z nas tak myslala a jednak jakims cudem tu jest - ty niedlugo chyba zaczynasz tak? Mocno wierzymy ze sie uda
Szyszka - no Antos juz kawal chlopa haha super ze wszystko dobrze - powiem ci ze bardzo spodobalo mi sie Wasze imie i teraz caly czas tez mi chodzi po glowie ;-)
Lolitka - chyba tak juz jest ze przy drugiej ciazy czlowiek juz bardziej doswiadczony i mniej panikuje co?;-) Juz za dwa tygodnie skan - bedziemy czekac na wiesci - a i chyba suwaczek ci nie dziala...