Niepokorna
Fanka BB :)
Peti30- obejrzalam Twoj wozek i powiem Ci ze.....mam teraz dylemat
Bylam zdecydowane na stokke ale teraz juz sama nie wiem....dobrze ze jeszcze troche czasu zostalo....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sylwia[/B] co u Ciebie?
pytałam już o wózek Bebetto i nawet część z Was podzieliła się ze mną opiniami, a teraz mam question odnośnie konkretnego modelu, użytkowała któras z Was Bebetto PASCAL?
no i przy okazji jakie są Wasze opinie na temat fotelika samochodowego Maxi Cosi Cabrio Fix?
, teraz wiem dlaczego bolą mnie tak ręce od noszenia mojego prezesa :-).
. Za namową mojej dr, która prowadziła ciążę skorzystam z poradni szczepień w szpitalu w którym rodziłam. Pracuje tam dr Grzeszczuk (czy jakoś tak) i dobierze indywidualnie szczepienia względem dziecka (wywiad rodzinny, zawody rodziców,etc). Doradzi co danemu dziecku będzie bardziej potrzebne a co warto odpuścić. Jak dobrze zrozumiałam to jest pediatra i z zamiłowania zajmuje się profilaktyką i epidemiologią.
mężowi jeszcze spodobał się raczej ze strony praktycznej concord neo...
o mamo, to już kawaler
ubranka już na 62? remont w toku? Wiktorek już niedlugo skonczy 2 miesiące -ale ten czas leci
)
wy też macie takie obawy?