• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
gratuluję pozytywnych wizyt:)
ja w stresie bo usg prenatalne jutro... i to jeszcze dopiero na 17 więc cały dzień czekania... ale co tam - mąż przyjechał na kilka dni - wziął urlop i będzie miał jutro pierwsze spotkanie z maleństwem:) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i wizyta upłynie miło...
dzisiaj tylko tak mnie kłuje brzuch w okolicach pępka jak chodzę... mam nadzieję że to tylko "rozpychanie" się macicy, ale trochę denerwujące, dobrze tylko że ta wizyta jutro to liczę na uspokojenie przez lekarza...oby...

Oj ema51 - doskonale cie rozumiem ;) mnie nerwy dopiero puszczaja teraz a usg mialam o 08.00 rano :) mam tak okropna migrene norzez te schodzce emocje... trzymam jutro za ciebie kciuki, na pewno bedzie dobrze.

dziewczyny, pozostając w temacie wizyt, to i za mnie proszę dziś trzymać kciuki. Jadę na 15 pooglądać sobie moje małe cudeńko:-) Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Mam nienajlepsze wyniki moczu, liczę jednak, że okaże się to jakąś błahostką.

Jego dziękuję za pamięć ;) nie logowałam się już wczoraj bo wizyta późno była, zanim syna od mamy odebrałam, wróciliśmy do domu, wykąpałam i położyłam spać to byłam padnięta :rofl2:

A to moja kochana akrobatka wczoraj na połówkowych ;)
niezły ubaw mieliśmy widząc co raz na monitorze jak zarzuca nogi za głowę :szok::-D
Badanie robiła inna ginekolog (taka polityka w "mojej" klinice, że ważne badania robią inni lekarze, nie prowadzący) , nie zdążyła przyłożyć usg do brzucha i mówi ”ooo, na 100% dziewczynka :-) ” Waga 551g i wszystko prawidłowego rozwoju ;)
Termin z usg na 9.09.. w sumie fajnie by było (choć nie wiem czy donoszę i nie będą przez insulinę rozwiązywać wcześniej) żeby wg terminu z usg się urodziła
emot_smiech.gif
Szymek 4.04, Ada byłaby 9.09 - fajne daty :]
CAM00604.jpg

Załączniki

• CAM00604.jpg
    CAM00604.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 81
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć