• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Peti poród nie ma tu nic do rzeczy bo jeśli mała się miała zarazić to nastąpiło to już przed porodem . Tak jak już kiedyś Tobie pisałam najważniejsze aby zbadali małą zaraz po porodzie - tak to się dzieje u nas - jeśli matka ma dodatnią M to po urodzeniu od razu w szpitalu robi się badania na CMV bo im szybciej wiadomo co się dzieje tym lepiej . Nie jestem pewna bo to już nie moja działka ale chyba wdrażają wtedy leki u dziecka i jest pod kontrolą specjalisty .

Peti niestety nie robią :( chyba sie wybiorę do polski na to badanie kiedyś. Wola leczyć chore dzieci niż płacić za usg bioderek.

Lenka imie super no i najważniejsze ze wam sie podoba:)

moja niunka jest chyba troszke leniwa albo duzo śpi bo mało sie rusza i te ruchy to nie jakieś typowe kopniaki tylko czuje np jak sie przekręca z boku na bok albo takie delikatne rozpieranie. Myslalam ze sie rozbryka bo w sumie czuje ruchy od 16 tyg ale zawsze były one takie delikatne. Jak myślicie jeszcze sie rozbryka czy juz raczej jak by tak miało być to bym juz czuła?

Eleni ujęcie Ady po prostu super:) nasza tez na usg łapała nóżke i wpychala za głowę. Waga tez pewnie podobna (koniec 22 tyg 450gr to teraz pewnie 550gr) .

zuzia co tam u was ? Jak sie czujesz ?pracujesz?

juz po wizycie .Nasza Hania waży juz 850 g ,lekarz mówi że duuuża,dzis nie wierciła sie na usg,grzecznie spała.Na ta moje hemoglobine mam brać żelazo mówił mi nazwe ale zapomniałam-skleroza albo cos na p.. albo na s... 50 szt.,a któraś z was brała może i może polecicie mi coś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry