• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jogo jak tam w stolicy zakochanych?Chodzic mozesz do woli,bo to oprocz plywania najlepszy sport w ciazy,tylko odpoczywaj pozniej z nogami uniesionymi do gory :) Baw sie dobrze.

peti - w 23 tygodniu? Jeszcze tyle mam czekać? Ło matko!!!

A tak w ogóle - to jak byście opisały te pierwsze ruchy ???

Madzia - no nie trzymaj nas w niepewności !!!

Kalendarz uaktualniłam o imiona, które podałyście w tamtym wpisie żeby już milion razy nie kopiować.

U mnie niestety trwa walka z mężem :) Niby się przekonał do Michaliny, ale już coś marudzi, że jednak nie ... Inne brane pod uwagę przez nas to Antonina, Nina, Marysia i Olga. To ostatnie to typ mojego męża ;/

Ostatnia edycja:
Esiek u Ciebie moze byc wczesniej,ja mam chyba lozysko jak u kobyly :)
Nie mialam tych bulgotan itp tylko od razu ruchy,najpierw takie przesuwajace sie a pozniej doszly kopniecia i podskakiwania :)

Dziewczyny juz po uffffff jaka ulga z dzidziochem wszystko w porządku doktor bardzo sympatyczny fotek nacykal i wszystkie organy zbadał to było takie ala polówkowe widziałam rączki nóżki stópki - wyobraźcie sobie że moja dzidzia ma stope wielkości trzech centymetrów no szok normalnie iiiiiiiiiiiiiiii i to jest dziewczynka hahahhahahahahahhahahaha w moim brzuchu mieszka kolejna babka, ależ się cieszę :-):-):-). Byłam na usg w sekrecie przed mężem ale głupio mi było że ja wiem a on nie i mu powiedziałam ryczelismy oboje.

Jogo spacer, spacer i spacer to bardzo dobrze że dużo chodzisz, oby tylko nie w upale bo u nas to i nie ciężarne mają teraz maaskre przy 30 stopniach.

Peti u mnie fajnie:) żabie udka i ślimaki spróbowałam :) jedno i drugie mi smakowało. Tylko troche sie boje ze za bardzo obciążam organizm bo wczesniej sie bardzo oszczedzalam .

Esiek moja kuzynka tez rozważała Tosia ale nie lubi tego imienia w pełnej wersji wiec zastanawia sie żeby zapisać Tola ale nie wiem co postanowia. Ninka tez jest bardzo ładnie . Ważne żeby wam sie podobało obydwojgu moze jeszcze coś wam przypadnie do gustu tak spontanicznie :) co do ruchów to ja na początku czułam takie musniecia albo "smyranie ". W sumie to wciąż czuje moja malutka bardzo delikatnie. To znaczy ruchy sa wyraźnie ale nie sa to kopniaki i tak jak by rozpychala sie w środku albo przeciągała . Rozmawiałam z Polozna i powiedziała ze do póki czuje min 10 ruchów na 24 h to jest w porzadku . Zauważyłam tez ze moja malutka nie lubi soku pomarańczowego i wierci sie po nim jak szalona:)

reklama
Madzia no wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!! W końcu możecie się cieszyć dokładnie widząc na kogo :)))) mówiłam, że USG u dr Kowalskiego super. No i macie dziewuszkę- jest chłopak i będzie dziewczyna!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry