• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jogo :-) na początku owszem, było najpierw zdziwienie co to, a potem wiedziałam że czkawka. Nie pamiętam od kiedy zaczęłam je odczuwać, ale za to pamiętam,że pod koniec to było raczej tak: :confused2: i miałam nadzieje,że nie będzie to trwać półgodziny. Chyba pod koniec i Ty poznasz to uczucie :tak:

reklama
Jogo-co do wozka to wybralam...w tym miesiacu ma zamowic...faktycznie drogie te nasze wozki ale ja planuje go miec na lata bo jeszcze nie urodzilam mojego krolewicza a juz mysle kiedy tu wrocic po kolejne ;) a modelem pochwale sie jak juz bedzie bo moze znow zmienie zdanie ale oby nie ;)

Co do wagi to dziwna sprawa bo moja stanela w miejscu ...wazylam sie na trzech aby potwierdzic wynik i kazda pokazuje taki sam czyli 8kg do przodu...dziwna sprawa...i tez siedze w domu i malo sie ruszam...

Jogo nie martw się może będziemy należeć do tego zacnego grona które wszystko traci na porodowce ;) (tak sobie marze)
Niepokorna ciekawa jestem wózka który sobie wybralas, ja jestem zdecydowana na stokke xplory mimo że początkowo nawet Ci odradzalam.
Zazdroszczę wagi na tym etapie ciąży ;)

Niepokorna oj odpoczne i mam nadzieje ze szybko do pracy nie pojde.Zobaczymy jak z finansami bedzie.Te przedszkola tutaj sa cholernie drogie i slyszalas co sie dzialo?To samo co w Polsce.France bez serca sa niestety wszedzie:crazy:

Piekna mamy pogode!:-)

Majka moja znajoma z pracy ma stokke i bardzo jest zadowolona,jak bedzie dzisiaj to ja jeszcze podpytam.A wagi wam zazdroszcze bardzo;-)Na bank stracicie wszystko na porodowce.

Milego dnia:happy:

Jogo u mnie 7 na plusie… zostało najgorsze 2,5 miesiąca, a ja nie mam ochoty 8 z przodu na wadze zobaczyć :rofl2:

Boże… moja znów ma czkawkę … powiem szczerze, że tak jak inne ciężarówki lubią kiedy dziecko ma czkawkę tak ja nienawidzę:/ a żeby mama mogła ponarzekać to Ada funduje sobie czkawkę ze 3x dziennie:/

a ja wczoraj pojechałam do koleżanki, która ma trójkę brzdąców... dwóch chłopców i jedną córę (w różnym wieku) i patrzcie ile mi spakowała po małej rzeczy :szok::szok:było 5 kartonów ! jak to wszystko rozpakowałam w domu to najpierw ja przez godzinę zbierałam szczękę z podłogi, a później mój mąż jak wrócił z pracy i to zobaczył :-p moja Ada ubrana do dwóch lat ! większość ciuszków w rozmiarze 68-80 ale po swoim Szymku mam te malusieńkie więc już nic kupować nie trzeba ;) ledwo do szafy upchałam :rofl2: ale jak mi teraz Adunia zrobi niespodziankę i urodzi się chłopcem to chyba się powieszę :rofl2: ubranka cudne ! większość smykowych w idealnym stanie, niektóre nawet z metkami :szok:
CAM00690.jpg

Załączniki

• CAM00690.jpg
    CAM00690.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 85
Elleni ja mam już 7 kg a dopiero zaczne 23 tc tak więc u Viebie jest super. A z ciuszkami to naprawdę super Ci się udało ;)
Peti a ty ile przytylas prxyznaj sie ;)

Ja ostatnio bylam w 4kids i oglądałam stokke jestem w nim tak zakochsna że chyba nic mnie nie jest w stanie fo niego zarazić :D

reklama
Majka ja sie jutro rano zwaze to Ci napisze.Zapominam codziennie to zrobic.A tu waza tylko na poczatku ciazy a pozniej juz nie,wiec jakos o tym nie mysle.:no:

Bylam dzisiaj pogadac ze znajoma na temat Twojego wozka ale wisiala na telefonie,a pozniej ja juz poszlam do domu.Ale pamietam jak go zachwalala,ze jest rewelacyjny i w ogole najlepszy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry