reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zosiu, trzymam kciuki, na pewno bedzie dobrze!!!
a ja dzisiaj od mojej gin dostalam zwolnienie na miesiac i nie zostawila mi zludzen co do powrotu do pracy w pozniejszym terminie (bo blizniaki, bo w szkole sa choroby wieku dzieciecego, ktore sa bardzo niebezpieczne dla ciazy, itd) i moja dyrka nie docenila mojej szczerosci kiedy jej powiedzialam otwarcie, ze juz raczej nie wroce az do porodu i mowie jej to, zeby mogla kogos od razu sobie wziac na zastepstwo a nie sie byc w zawieszeniu myslac ze za miesiac wroce.. wylala na mnie cala swoja frustracje i nie bylo to przyjemne :/ dlaczego to nie jest bardziej cywilizowane w naszym kraju???

reklama
kretowinka, niestety pracodawcy tacy sa....mnie po pierwszym poronieniu jak wrocilam ze zwolnienia, wiadomo w jakim stanie psychicznym....wywalili na zbity pysk! :eek:

Zosiu tutaj tez 3mam kuckasy:)))

Aisha- nie wierze! jak mogli Cie tak po prostu wywalic?! brak mi slow zeby opisac jak sie w srodku gotuje! ale moja rozmowa z dyrka tez miala jakis taki podtekst, ona mi powiedziala ze nikomu jeszcze w pracy nie mowila ze jestem w ciazy, bo to roznie jeszcze moze byc... sugerujac ze jak mi nie pojdzie to bede miala obciach uruchamiajac cala te machine ze zwolnieniem i czlowiekiem na zastepstwo. i tak siedze od wczoraj zdolowana myslac ze jakby cos sie stalo (odpukac) to bylby straszny smrod i moze by mnie wywalila przy pierwszej okazji.. to tak w ramach wspierania kobiet w ciazy i walki z ujemnym przyrostem naturalnym...

Cześć dziewczynki. Nie piszę ale czytam:szok:
Po całym dniu w pracy słaniam się z nóg. Dobrze, że jest weekend.
Mam do Was pytanie- wczoraj cały dzień bolał mnie brzuch-rano zjadłam ciepła bułkę więc myślałam, że to z tego, natomiast dziś kuło mnie w podbrzuszu i cały czas czuje taki dziwne uczucie w całym brzuchu. Nie plamię ani nic z tych rzeczy. Chciałam dziś przejechać się do doctora, chodziaż na wizycie byłam w poniedziałek i było wszystko ok.- niestety cały weekend go nie ma. Planuję leżeć i wybrać się do niego w poniedziałek po pracy. Może to nic ale wiecie my inrovertówki trochę panikujemy. A oczywiście o bólach brzucha naczytałam się w necie różnych rzeczy więc najnormalniej w świecie się boje, help

Zosiak-trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze

Kretowinka78- ja nie chodziłam do pracy 3 miesiące i dopiero od 3 tygodni lekarz mi pozwolił ale też góra 24 tydzień. Jak będę znowu musiała iść na chorobowe to pójdę co mam zrobić, nie przejmuj się głupią babą, najważniejsza jesteś ty i baby

Aisha- o no! Jak mogli Cię zwolnić! Co to są za ludzie!

Kurczę Aisha to nienormalne, co Ci zrobili. Ja też w tym tygodniu powiedziałam w pracy. Szef był całkiem w porządku, ale może dlatego że mam umowę tylko do końca roku;-).
Zosiu - czekamy na wieści po wizycie.
Madmax - ja cały czas pracuje, chociaż ciężko mi rano z łóżka wstać;-) A zamierzam kulać się do grudnia, jak mi bejbiki pozwolą.
Kasia30 - możesz mi powiedzieć do jakiego endokrynologa chodziłaś?

reklama
Do góry