• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Peti gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka duża dziewczynka! Skoro dopiero dziś to troszkę sobie jeszcze na Lucy poczekałaś :) dużo zdrówka dla mamy i córuni i czekamy na szczegóły gdy tylko Lucy pozwoli mamie odsapnąć :)))))))))))))))))))

Emilia gratuluję i witam wśród mamusiek oczekujących Synków ;-)

Peti gratuluje !!! Masz już swoje szczęście po właściwej stronie:) pozdrowienia od forumowych cioć .

emilia tobie tez gratuluje synia :) z tym progesteronem to bym się na twoim miejscu nie spieszyła , mi kazali brać do 34 tyg i tak zrobiłam . Oczywiście to były już symboliczne dawki ale były.

Emilia ja jestem po 5 poronieniach we wczesnej ciąży a teraz tez miałam od 6 tyg krwawienia wiec dawali mi ten progesteron profilaktycznie. Od 20 tyg były to tylko 2 duphastony dziennie a potem ang lekarz mi dał 2 razy 200 mng cyclogest ale ja zostałam przy dupku. Na późniejszym etapie ciąży progesteron hamuje skurcze macicy i tym samym zapobiega przed przedwczesnym porodom.

Madzia i piotr jestes nasza liderka oficjanie , gratuluje !!!:) oczywiście u ciebie to tez już termin wiec czekamy na wieści .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry