• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ona - ja tez odstawialam stopniowo, ostatnia tabletke ciagnelam bardzo dlugo... ale kiedys trzeba przestac. Tak chyba od 17tc nie bralam nic ale juz dokladnie nie pamietam. Z reszta mi tak gin powiedzial - odstawic jak bede psychicznie goto ;)

Peti - jaka sliczna ta twoja czarnulka - no wloski ma superasne:) Fajnie ze juz w domku - a co do spania no musi sie troszke przyzwyczaic kilka dni i sie unormuje...

Jogo - ja nie mam objawow a dzisiaj to mnie jakis kryzys dopadl chodze i rycze po katach czemu? - nie mam pojecia, poprostu gorszy dzien, o wszystko sie martwie i przejmuje ze nie mam nic instynktu macierzyskiego a myslalam ze bedzie wrecz odwrotnie po takiej walce o dzidzie, jeszcze martwie sie o to karmienie bo chcialabym dac maluszkowi to co najlepsze ale jakos sie nie widze jako karmiaca i tak znajduje sobie kolejne problemy ehhhh te hormony... Tez juz bym chciala zeby junior byl po tej stronie....

peti - gratulacje - cudna ta Lucy twoja:)

ja dziś już umawiałam się jednak do diabetologa,bo niestety normy nie uległy zmianie i dietka będzie mnie czekać koniecznie...
jak sobie tak sama teraz mierzę to mam nadzieję że dieta pomorze, bo teraz odstawiłam tylko słodycze i białe pieczywo właściwie, bo resztę jem dość normalnie i dwa razy 1 godz po obiedzie miałam 121, poza tym zawsze poniżej, tylko rano teraz ze trzy dni tak w granicach 93-97, a chyba musi być poniżej 90...
no cóż na szczęście wizyta umówiona już na czwartek, więc nie będę się dłużej zamartwiać sama...
tylko nie wiem jak to jest z porodem - na pewno przy insulinie trzeba ode mnie jechać do bydgoszczy, a jak jest przy samej diecie to się okaże pewnie jutro (muszę do mojego gina iść po skierowanie) lub w czwartek...
ojjj... zawsze się coś przyplącze żeby zbyt ładnie nie było...
pozdrawiam

Peti - gratuluję córeczki. Śliczna :)
A co do zatrzymania laktacji to w Polsce bierze się Bromergon bądź Dostinex (lepszy, szybciej zadziała). Ale wiem, że np. w Irlandii nie dają nic. Ty jesteś w Irl?

Jogo tak, wymazy to gbs ;)

My po wizycie. Szyjka długa (47mm), zamknięta więc porodu nie widać mimo moich dzisiejszych bóli podbrzusza. Ada waży 2800 i gin przewiduje jakieś dobicie do 3kg do dnia cc. Zostało dwa razy zgłosić się na KTG i koniec ciąży ;) Od ostatniej wizyty przez 2,5 tyg mała przybrała jakieś 600g więc te 3kg chyba prawdopodobne ;)

reklama
Dziekuje dziewczyny,pieknota spi od rana z przerwami na jedzenie,mam nadzieje ze dzisiaj pospimy :)

Fasun tak jestem w Irlandii,jutro ide w tej sprawie do gina,mam nadzieje ze cos tu maja,dzieki za odpowiedz.

Madzia dzieki,stare sprawdzone sposoby najlepsze,bandaz tez kupie:tak:

Niepokorna koniecznie sie musimy spotkac jak juz urodzisz .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry