• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Foot - dobrze, że ból zdiagnozowany i wiesz na co zwracać uwagę. Zostało 10 tygodni - zleci jak z bicza :)

Dziewczyny a ja odebrałam moje paczki i mogę Wam polecić użytkowników allegro:

FRIDA ASPIRATOR do nosa NoseFrida gruszka +4FILTRY (4517394508) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - tutaj zamawiałam wszystkie tego typu pierdoły oraz prześcieradła - polecam, prześcieradła są z bardzo grubej frotty i na prawdę fajne bo czasem można się natknąć na takie badziewne. Tutaj możecie śmiało zamówić ja kupiłam do łóżeczka, wózka i na przewijak i wszystkie są OK.

KOCYK MINKY OCIEPLANY 75x100 PROMOCJA!!! (4536311440) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a tutaj zamawialam ochraniacz, matę do łóżeczka, zabawke sensoryczną i rożek minky. Wszystko bardzo starananie uszyte i takze polecam.

reklama
Elleni kciuki za jutro&&& aż ci zazdroszczę ze to juz :) będziemy czekać na wieści od ciebie.

madzia i piotr za was tez &&& bo pamietam ze masz jutro wizytę . Odezwij się po.

ewelina gratulacje synka!
Co do szkoły rodzenia to zależy kto ja prowadzi . Ja miałam 3 zajęcia ze świetna Polozna i czas uważam wykorzystany na maxa. Dziś byłam na ostatnich z karmienia piersią prowadzone przez inna Polozna i myślałam ze zasnę ! Nie nauczyłam się niczego.

Zuzia , niepokorna jak się czujecie ? Boicie się troszkę ? Ja się boje ale bardziej o to żeby małej nic się nie stało przy porodzie niż samego porodu. Siedzę juz jak na szpilkach i wyglądam tego dnia ...

Genna tak ja uwielbiam prasować a najwieksza radoche sprawiają mi cieżkie rzeczy typu koszule, garnitury :)

Ja tez zapisałam sie do szkoly rodzenia zaczynamy 30 wrzesnia 15 spotkan przez 10 tygodni:-) Juz nie moge sie doczekać.
Szczerbatka i Ona a wy zapisałyście sie gdzies do Szkoly rodzenia w łodzi??

Minni ja w szpitalu i od pielegniarki dostalam informacje ze moge cwiczyc po 3 miesiacach.I dali mi to na pismie :) O bootcampie moge zapomniec na dluzej.Mozna za to spacerowac i zamierzam za pare tyg robic po 5 km dziennie z mala w wozku.Co do pasa to slyszalam ze jak szwy wypadna to mozna zaczac uzywac.Znajoma wczoraj byla nas odwiedzic,sama ma 3 dzieci i powiedziala zebym brala po 2 wit e dziennie plus smarowala blizne bio oilem.Kazdy ma jakies swoje teorie :)

Oktavi jezeli chodzi o kolyske to wszystko zalezy od tego jakie bedzie dziecko i jak je od poczatku przyzwyczaisz spac.Sprobuj moze najpierw w lozeczku bo moze Ci kolyska byc nie potrzebna.Zawsze mozesz dokupic jezeli lozeczko sie nie sprawdzi.Moja spi w gondoli od wozka,doczepiam takie ala bieguny i ma ala kolyske,ktora niestety na dywanie i tak sie nie buja :)

Eleni kciuki za jutro!:tak:

reklama
dziewczyny czy to normalne ze odczuwam taki dziwny bol w brzuchu jakby klocie sama nie wiem jak to nazwac nie wiem czy to ma tak byc bylam w poniedzialek na wizycie i wszystko ok bylo i maly fika sobie wiec nie wiem moze to normalne i tak jakby ciagly mnie jajniki ale to moze jest efekt powiekszania sie wszystkiego??jak myslicie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry