• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
DIewczyny dzis zaczynam 18 tydzien jeszcze troche i polowa :D niemoglam sie powstrzymac aby nie wstawic :p

Załączniki

• 1409765702843.jpg
    1409765702843.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 105
Niepokorna musisz byc cierpliwa,mysl o tym ze ciaza moze spokojnie trwac do 42 tygodnia.Wiem ze martwisz sie ze mama bedzie za wczesnie,ale mimo wszystko dasz sobie rade,zobaczysz.A jezeli bedziesz potrzebowac pomocy to daj znac,ja jeszcze 3 tygodnie i bede mogla jezdzic ( w ie 6 tyg po cesarce nie mozna prowadzic,takie zasady maja firmy ubezpieczeniowe).Mowie powaznie.Pomozemy razem z Lucy:-):tak:.

Infinity tak o cybex 3 ale czy gold??? ale cybex 2 też ciężki.

Ale macie fajne brzuszki:)

Co do tego monitora to faktycznie się zastanawiam czy ten z jedną płytką nie wystarczy?

Ostatnia edycja:
Ewelina ,esiek no prawie bliźniaczki brzuchowe z was :) wiec przy tobie Ewelina to ja wcale w ciazy nie jestem :) ale od wczoraj Bulgotania czuje, właściwie wczoraj to myslalam ze burczy mi w brzuchu ale dzisiaj ewidentne to obcy bulgocze :)

Esiek i Ewelinko piękne brzusie :), faktycznie rozmiarami podobne mimo ze 11t różnicy hihi:-D, ja juz nie mogę sie doczekać az mi urosnie, choć powolutku juz zaczyna sie coś pojawiac :-).
Wow genna juz czujesz ruchy, super. Ja wczoraj kolo 17 i dzis o tej samej godzinie tez poczulam pod pępkiem takie dziwne bulgotanie ale chwilunie doslownie, wiec nie wiem czy to jedzonko mi sie przesuwalo czy maluszek sie wierci :happy2:

reklama
Niepokorna musisz byc cierpliwa,mysl o tym ze ciaza moze spokojnie trwac do 42 tygodnia.Wiem ze martwisz sie ze mama bedzie za wczesnie,ale mimo wszystko dasz sobie rade,zobaczysz.A jezeli bedziesz potrzebowac pomocy to daj znac,ja jeszcze 3 tygodnie i bede mogla jezdzic ( w ie 6 tyg po cesarce nie mozna prowadzic,takie zasady maja firmy ubezpieczeniowe).Mowie powaznie.Pomozemy razem z Lucy:-):tak:.

Dziekuje :*
Niestety dla mnie koncowka ciazy jest tragiczna i szczerze mowiac mam dosc...wszystko boli,rwie,w nocy masakra...ahhh...ja chce juz...nawet nie mysle ze jeszcze moze dwa tygodnie to potrwac :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry