Heh,
Madzia to prawda - przesyłki drogie, ja też kumuluje zakupy. Ale i tak wychodzi dużo taniej niż w sklepie stacjonarnym

No i rzeczy ładniejsze.
A ja zrobilam dwie pierwsze pralki - w jednej poszły pieluchy tetrowe, w drugiej prześcieradła. Teraz w suszarce, potem prasowanko i koniec na dziś. Tempo zawrotne.
Kupiłam Dzidziusia kolor i do białego i ten płyn Dizdziusia i zapach jest bardzo delikatny ale przyjemne to wszystko takie. Jak się Gośka nie uczuli to będę mogła polecać
Elleni - heh, to wesoło wierze. Fajnie mieć dzieci z małą różnicą wieku ale początki na pewno trudne. Niemniej - za półtorej roku będą sie same sobą zajmować a ty będziesz wypoczywać

No chyba, ze się trzecie trafi
Aha - nie wiem czy często chodzicie do Rossmana, ja nie

, ale dziś pojechałam i okazało się że całkiem fajna mają zabawki dla maluchów,nie wiem to chyba jakaś ich seria własna ale grzechotki pluszowe i takie zawieszki do wózka bardzo ładne i dobre ceny.
Co do brzucha dalej - też się nie martwie aż tak strasznie bo mała dokazuje, czasem ją czuje w tym samym czasie w lewej pachwinie i pod prawym żebrem więc musi być rozmiarów słusznych. Niemniej - wiadomo ......