• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lenka swietnie wygladasz w ciazy,naprawde:tak:.

Minni malutka jest sliczna.Moja Lucy dokladnie tydzien temu zaczela odwzajemniac nasze usmiechy,szczegolnie rano i podczas zmieniania pieluszki,smieje sie tez do 1 lalki i do sowek na zaslonkach :)Jakie to jest szczescie dziewczyny to nie da sie opisac,jestesmy zakochani po uszy!:-)

Niepokorna co u Was?
Pozdrawiam.

reklama
Lenka nie chciałabym żeby zdarzyła się znowu taka sytuacja jak w tamten piątek. Nie miałam spakowanej torby i z tej paniki co ja tam nawrzucałam to szok. A teraz spakowałam i siebie i Marcelinkę na spokojnie i juz jestem spokojniejsza tym bardziej że dzisiaj poczłąm ze ta macica faktycznie się spina.

Dziewczyny czy jest sens kupowac ubranka na 50 bo ja mam wszystko od 56 ?

Ewelina moja Ada urodziła się 55cm i jeszcze w 50tki mieści się bez problemu :-) na początku były za duże i one ale teraz mała już rozprostowała się i są idealne ;)

szczepienia.... temat rzeka... nienawidzę jego:/ moim zdaniem każdy rodzic powinien decydować czy chce dziecko szczepić czy nie, a nie tak jak to jest narzucane ...
Ja Szymona szczepiłam do momentu szczepienia MMR (odra,świnka różyczka) w wieku 13 miesięcy bo kompletnie byłam zielona w tym temacie,od momentu kiedy zaczęłam trochę czytać na te tematy to syn nie dostał żadnej szczepionki. Ady w ogóle nie szczepiłam po porodzie (moim zdaniem szczepienia w pierwszej dobie życia to największy bezsens) i nie będę. Jedynie zastanawiam się nad wzwB ale to też nie teraz,a później.

Ostatnia edycja:
Hej,

Minni - córa cudowna :) Pozazdrościć.

Madzia - to ile masz toreb? 2 jak nic :)

Co do rozmiarow to to jest tak roznie -np. 50 z Cubusa sa tak jak 62 z Kappahl. A np. 56 ze Smyka duzo mnirjsze niz inne 56. Zobaczymy pewnie w praktyce jak to bedzie. Ja mam kilka 50tek takich na prawde mini mini ale nie za duzo.

Peti - jak czytam twoje posty to sie usmiecham do monitora. Bije z nich radosc :*

A u mnie dni spiocha trwaja ....

Esiek no dokładnie mam dwie torby jedna jest moja a druga małej taka malutka w zasadzie mogła by być jeszcze mniejsza bo ja do szpitala dla małej mam wziaść 10 pampersów, maść bepanten i chusteczki nawilżone ale ja wziełam jeszcze ciuszki i kocyk no i oczywiscie misia który jej gra zeby miała znjomą muzykę. A reszta to okarze sie w praniu. Do tego naszykowałam mężowi ciuszki na wyjście i położyłam je już w nosidełku.

A dziewczyny ze Szczecina słyszałyście ze w przyszły weekend w bobolandzie są targi dla dzidiolków. ja w zasadzie juz .wszystko mam ale chyba sie wybiorę

Ostatnia edycja:
Madzia a monitor oddechu bierzesz? Ja wlasnie mysle ze wezme. Przeciez jak nie bedzie w inkubatorze to nie bedzie niczym monitorowana...

Madzia ja o targach slyszalam i tez chyba pojade. Moze sie jakas "okazja"trafi :)

SaA jeszcze targi na MTSach ale to chyba 18-19 pazdziernik wiec sie raczej juz z Marcela wybierzesz :)

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka to Twój Filip blisko wagą jest mojej Marceliny podobno dzieci od 35 tc. przybierają około 250 g na tydzień a i dostałam już od naszego doktora do zrobienia badania do szpitala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry