• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Emilia ja kupowałam rozek minky i też jestem zadowolona, ale nie pamietam od jakiego sprzedawcy.

kari witaj wśród nas, co do lekarza to nie pomogę bo mój gin prowadzacy jest włśnie z kliniki w której miałam in vitro, a co do luteiny to musisz porozmawiać z lekarzem prowadzącym bo każdy ma swoją teorię ja jakoś brałam do 14 czy 15 tc ale odstawiałam stopniowo.

ona co znaczy sprawdzają? Mi zawsze gin patrzy czy jest twarda, długa i czy nie ma rozwarcia potem zapisuje to w karcie ciąży powinno to być.

ema fajny brzuszek.:)

reklama
Ja jezdzę do lekarza z kliniki i chodzę na NFZ w moim mieście. Do kliniki bo mają super sprzęt a i baaardzo lubię mojego lekarza, bo dzieki niemu udało nam sie ivf, a na NFZ nie zawsze robią USG, mają słaby sprzęt, ale za to lekarka daje L4, wiec Ona 232 powiem Ci tak że mam porównanie u 2 lekarzy i ten z klinki to ani razu nie sprawdzal mi szyjki macicy, zawsze tylko USG ( wiem że to błąd), zas ta lekarka na NFZ najpierw na fotelu sprawdza szyjkę, przydatki, a dopiero potem robi USG ;-)

no wlasnie o to mi chodzi za kazdym razem mam badanie szyjki w sensie czy jest zamknieta i czy twarda

ale mam taki glupi problem bo brzuch mi juz powoli dosc przeszkaz przy goleniu krocza i tak jakos mi wstyd isc nie ogolona tak jakbym bylla nie przygotowana a co bedzie dalej heh mozze to glupie

Dziewczyny ja też już nie widze a na czuja to moge sie pociac najwyzej . Wczesniej robilam wosk i to bylo genialne ale odkad jedtem w ciaxy to przestalam bo sie przy tym jednak napinalam i co by nie mowic boli :o ale teraz mezy powiedzial ze stanie na eysokosci zadania i jak trzeba to naeet paznokcie pomaluje :D

Ema śliczny brzuszek :)

Kari witaj! Z tą luteina to tak jak już pisały dziewczyny, jakoś ok 12 tc się z tego stopniowo schodzi, ale większość z nas brała ją dla własnego spokoju dłużej. Ja miałam długo bóle podbrzusza i brałam jakoś chyba do 16tc.

Dziewczyny zdejmowałyście obrączkę i jeśli nosicie- pierścionki? Ja przegapiłam moment i teraz od kilku dni mam problem.. zaczęły mi puchnąć dłonie i stopy i za cholerę nie mogę ściągnąć obrączki i pierścionka zaręczynowego :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry