• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lenkabar no i się poryczałam a u mnie o to wcale nie tak łatwo ostatnio, nie płakałam nawet jak usłyszałam pierwszy raz bicie serca mojego kropka i jak zobaczyłam go na usg po krwawieniu (myślałam, że już poroniłam) więc albo hormony bardziej buzują albo tak pięknie opisałaś ten cud ... :zawstydzona/y: Zazdroszczę, że tulisz Filipa już do swojej piersi i życzę szybkiego powrotu do domu :tak::-)

reklama
Lenka - dzieki za info i szczegóły. Właśnie ta druga koleżanka która miała CC tydzien temu tez mówiła, że czuć takie "wyszarpywanie" dziecka ale raczej bezbolesne i to jest podobno dlatego, ze cięcie jest małe aby blizna była mała. Ważne, że da się przeżyć :)
A lenka powiedz jeszcze jak bebzon po CC? Od razu "znika" czy raczej jeszcze jest i stopniowo? Czy już tylko skóra? :D

Ostatnia edycja:
Lenka nic poprostu rodzic , piękny opis :) aż chce sie juz utulic swoje malenstwo , nasze cierpienia i tak zostaną wynagrodzone brzdacem jak by ten poród nie był :) jeszcze raz gratuluje :)

Co do monitorów to sa tez z mianowami i z video tez ale cena za ten drugi kosmiczna, ja poluje na ten z nianią jak trafi sie za dobrą cenę z 2 płytkami to kupie ale jedna tez wystarczy, one sa bardzo czule i tak hak pisałam jak maluch "lata " po łóżeczku to 2 sie tez przydają ale spokojnie podobno jedna wystarczy.
Ona dzisiaj kupiłam taką samą kołyska jak twoja, znalazłam przypadkiem na OLX piękna używaną za 100zl a jak powiedziałam pani ze dzisiaj odbiore to powiedziała ze w takim razie 80 zł , kołyska kupiona w sklepie po 2 dzieci i Wiadomo używana krótko na początku , nie ma tylko tych misiów od karuzeli, ale pałąk jest , mnie to nie przeszkadza bo chciałam sama uszyć karuzele sowy ;) zatem udany dzien , oprócz tego ze wybrałam sie na zapytać do reserved , wybrałam rzeczy ( bo mieszczę sie w zwykle ) i prawe przy kasie okazało sie ze nie pamietam pinu do karty z tak zwanym zapasem na dodatkowe zakupy :) zatem polecilam do bankomatu sprawdzic czy ten co przyszedł mi do głowy to ten, Tak to ten !!!!! A przy kasie ..... Okazuje sie ze nie wzięłam telefonu z kodem zniżkowym 30% zatem zakupy odłożyłam w kasie do wieczora i musze jechac jesCze raz do miasta :) zakupy tak poprawiają kobiecie Humor ze szok !!!!!
Bo oczywiście kłaczki wróciły :/ po rozmowie moj lekarz pocieszyl mnie " niestety bedzie pani jedną z moich nielicznych pacjentek ktore kłaczkują" do końca ciazy " jupi poprostu , zatem słoiczkow jedzenie rulez i ciagle głodna jestem hahahaha

A co do stanikow Do których linkadalyscie to chyba ta ostatnia aukja bedzie dla mnie ok bo teraz Mam rozmiar 80-85DD wiec mam nadzieje ze te z rozmiarem E sie rozciągają? Bo zamiast brzucha to mi cycki rosną :)

Ostatnia edycja:
Genna przypomniałaś mi że nie podzieliłam się z Wami moimi zdobyczami stanikowymi a chyba mamy ten sam problem - nie mogłam w sklepach znaleźć swojego rozmiaru lub cena była kosmiczna. Panie radziły też żeby kupić jeden w rozmiarze większym bo po porodzie jak rozkręca się laktacja podobno lubią jeszcze o rozmiar urosnąć :-D
Znalazłam więc coś na Allegro (rozmiary do F :laugh2:), w rozsądnej cenie (18-19zł), 100% bawełna, polska produkcja :tak: Ale najbardziej spodobał mi się sprzedawca bo musiałam wymienić rozmiar i wysłał mi właściwy na swój koszt a odesłać miałam dopiero jak dostanę, przymierzę i będę pewna że rozmiar jest ok (aby w razie czego nie odsyłać kilka razy). Za taką cenę podejście uważam że super :tak: Co prawda nie ma wielkiego wyboru wzorów (tylko dwa - jeden z fiszbiną, drugi cały miękki - ja kupiłam ten z fiszbiną) ale duża rozmiarówka i z większości 3 kolory. Za tą cenę, na początek chyba warto :-)
OK, bo ja zawsze piszę więcej niż muszę :zawstydzona/y::-p link:Przedmioty użytkownika jol-max - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dziewczyny z tym stanikiem to mam problem bo normalnie nosze 95 e f g zalezy od firmy i nie wiem jaki mam kupic rozmiar bo jak narazie piersi sa jakie byly i wsumnie mnie to martwi:( dlaczego one sie nie zmieniaja heh

Ona nie martw się, z piersiami podobno nie ma reguł - i co do powiększania się w czasie ciąży i co do pojawienia się siary - tzn. podobno nie ma to związku z tym co będzie później i niczego nie przesądza. Mi akurat urosły o 1 rozmiar ale żeby było śmiesznie już na początku ciąży - kupiłam sobie więc 2 staniki - jeden w rozmiarze który mam teraz (ponieważ są elastyczne spokojnie mieści się jeszcze wkładka laktacyjna) i jeden w rozmiarze o 1 większym.
Zawsze można tez poczekać i kupić pod koniec ciąży - może jeszcze zmienią się do tego czasu skoro na razie nie dały o sobie znać ;-)

Infinity fajnie ze dalas linka do strony z tymi stanikami, bo szczerze to myslalam ze takie do karmienia nie występują z fiszbinami a tu jednak są, super, bo nie wyobrazam sobie nie miec fiszbinów :)
Co do piersi to chyba mi tez poszlo zamiast w brzuch to w piersi hihi. W sumie nie narzekam bo brzusio zaczął powolutku rosnąć,ale piersi juz na samym początku mi sie powiekszyly tez o 1 rozmiar. I cały czas mam je wrażliwe, najbardziej wieczorem gdy ściagam stanik. Szczerze to ja juz nie chce by rosły :-p.

reklama
Genna ja właśnie też sobie nie wyobrażam stanika bez fiszbin :tak: Zresztą na mój rozmiar to te zupełnie miękkie się nie nadawały bo po prostu nic nie trzymały i przesuwały się ... A brzuch to mi naprawdę dopiero teraz wyskoczył. W 28tc jeszcze malutki był a od 30tc nagle mam piłkę, jestem w szoku że tak nagle wstrzelił :-D

Montana spokojnie, może tak jak u mnie brzucho pojawi się niespodziewanie ;-) Ja też mam wrażliwe piersi, szczególnie brodawki odkąd pojawiła się siara ale wydaje mi się że fiszbiny w niczym nie przeszkodzą, zresztą w sklepie mierzyłam te miękkie i pomijając że wyglądały tragicznie to nic nie trzymały :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry