Lenka nic poprostu rodzic , piękny opis

aż chce sie juz utulic swoje malenstwo , nasze cierpienia i tak zostaną wynagrodzone brzdacem jak by ten poród nie był

jeszcze raz gratuluje
Co do monitorów to sa tez z mianowami i z video tez ale cena za ten drugi kosmiczna, ja poluje na ten z nianią jak trafi sie za dobrą cenę z 2 płytkami to kupie ale jedna tez wystarczy, one sa bardzo czule i tak hak pisałam jak maluch "lata " po łóżeczku to 2 sie tez przydają ale spokojnie podobno jedna wystarczy.
Ona dzisiaj kupiłam taką samą kołyska jak twoja, znalazłam przypadkiem na OLX piękna używaną za 100zl a jak powiedziałam pani ze dzisiaj odbiore to powiedziała ze w takim razie 80 zł , kołyska kupiona w sklepie po 2 dzieci i Wiadomo używana krótko na początku , nie ma tylko tych misiów od karuzeli, ale pałąk jest , mnie to nie przeszkadza bo chciałam sama uszyć karuzele sowy

zatem udany dzien , oprócz tego ze wybrałam sie na zapytać do reserved , wybrałam rzeczy ( bo mieszczę sie w zwykle ) i prawe przy kasie okazało sie ze nie pamietam pinu do karty z tak zwanym zapasem na dodatkowe zakupy

zatem polecilam do bankomatu sprawdzic czy ten co przyszedł mi do głowy to ten, Tak to ten !!!!! A przy kasie ..... Okazuje sie ze nie wzięłam telefonu z kodem zniżkowym 30% zatem zakupy odłożyłam w kasie do wieczora i musze jechac jesCze raz do miasta

zakupy tak poprawiają kobiecie Humor ze szok !!!!!
Bo oczywiście kłaczki wróciły :/ po rozmowie moj lekarz pocieszyl mnie " niestety bedzie pani jedną z moich nielicznych pacjentek ktore kłaczkują" do końca ciazy " jupi poprostu , zatem słoiczkow jedzenie rulez i ciagle głodna jestem hahahaha
A co do stanikow Do których linkadalyscie to chyba ta ostatnia aukja bedzie dla mnie ok bo teraz Mam rozmiar 80-85DD wiec mam nadzieje ze te z rozmiarem E sie rozciągają? Bo zamiast brzucha to mi cycki rosną