• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Esiek, mam nadzieję że zajęcia mnie nie rozczaruja. Koleżanka bardzo sobie chwaliła. Położna przemiła kobieta więc mam nadzieję że będzie fajnie.

Montana, ja zaplanowałam kącik w kolorze ciemnego różu (fuksja) bo część pokoju jest w turkusie i będzie fajnie się zgrywać ;)

Emilia, ja w moją kurtkę już też ledwo ledwo się zapinam ale chyba zimowej nie kupię. Szkoda mi kasy wydawać ;) mam ciepła kamizelkę futerkowa która jeszcze się dopina ;) i pareo z którego nie wyrosne ;) Chyba że mocno zima chwyci to będzie mus kupić albo w męża chodzić ;)

Esiek nie pociesze Cię będzie jeszcze gorzej. Dlatego ciesz się że nie masz dużego brzucha bo było by jeszcze gorzej. Ja śpię na obu bokach ale jak śpię na prawym boku to mój synek też czasem się wypina co jest dla mnie znakiem że pozycje czas zmienić ;) ogólnie to nie pamiętam kiedy dobrze spalam. Wstaje co pół godziny sikac i tak w kółko a mojemu synkowi coś się nie spieszu ; ( a jeśli chodzi o zgage to nie pomogę bo nie mam ;)

Magda zawsze mozna kurtkę M ubrać jak cos :) ja mam akurat taki płaszcz na zimę na kopertę tzn wyglada prawie jak szlafrok :) wiec zapas nawet na ciąże czworaczą :) hahaha a teraz na jesień kupiłam kurtkę z rozporkami z tylu wiec jak brzuch urośnie to odpinam zameczku i proszę :) KURTKA Z WYCIĄGANYM KAPTUREM, RESERVED

Montana ja mam szary pokój a nawet ciemno szary , nasza stara sypialnia wiec tylko odświeże kolor a do tego żółte i białe dodatki , a szary z różowym pięknie bedzie tez wyglądał :) juz to widzę :)

Majka ty juz na wylocie :) wiec to ostatnie chwile w ciąży :) mnie teraz włączyło sie siku co 5 min w w nocy dodatkowo taka susza w buzi ze sie budze co chwila

Dzisiaj złożyłam kołyska którą kupiłam w piatek(za całe 80zl) i jest Cudna , tylko pałają nie chciało juz mi sie przykręcania bo cos ze śrubkami mi nie szło :P a i tak zaraz musze ją złożyć i do piwnicy ImageUploadedByForum BabyBoom1412594168.378300.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412594168.378300.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412594168.378300.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
Esiek niestety nie pomogło Marcelina nieugieta jest :wściekła/y:. Ale teraz to niech chociaz do środy czeka bo ja mam jeszcze paznokcie i kosmetyczkę muszę na tej porodówce jakoś wyglądać hahahhaha. Dzisiaj odebrałam mojego paciorkowca i na szczęście jest ujemny wiec mozemy się rodzić w wodzie:-).
Co do spania to mam tak samo jak Majka. Na wznak nie śpię już od dłuższego czasu zreszta położna powiedziała mi ze po 36 tc już raczej nie powinno się tak spać, zresztą u mnie nie ma szans, nie mam zgagi ale Marcela mnie wtedy dusi, dzieci wtedy maja najmniej miejsca i przyciskają wszystko co mogą w naszym srodku. Śpię na obu bokach z tym że mała sygnalizuje mi kiedy mam się przewrócić cały czas puka i stuka ale czasem biorę ją na przetrzymanie i się uspakaja. Też wstaje co trochę na siku i o przespaniu całej nocy nie ma mowy. Esiek tak jak Majka powiedziala będzie jeszcze gorzej :-D.

Co do Ani przybylskiej to wczoraj wieczorem uslyszalam ze umarła bardzo to przykre i trójka dzieci została sama, a taka ładna i młoda kobieta.

genna bardzo ładne kolory tej kołyski :)

Genna śliczna kołyska :tak:. A jak tam czujesz juz swojego Obcego?
Dziś byłam w sklepie z artukułami dziecięcymi od ciuszków, po wanienki, przybory, a nawet ubrania ciążowe. Piękne ale ceny niesamowicie wysokie. Tak samo jak z ciuszkami dzieciecymi, taka śliczna sukieneczka dla dziewczynki z dzianiny chyba za 109 zl. Toz to szaleństwo a rozmiar bodajze 68.

Genna, naprawdę udany zakup ;) śliczna kołyska.

Montana, no niestety ceny są kosmiczne w niektórych sklepach. A wczoraj siostra przyniosła mi sukienkę dla Zosi ;) ciocia nie mogła się oprzeć i zamówiła na allegro z myślą że na chrzest już będzie ;) niestety fotki z tel nie mogę wstawić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry