• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Genna - na szkole rodzenia dali lalke bobasa to moj cwaniak sobie jedna reka poradzil. Na zywo nie bedzie tak chojraczyl :)

Ja tam nie zamierzam sie litowac, co jak zostanie z nia sam to co - no kurde nie ma wyjscia i tyle wszystko to kwestia psychiki.

reklama
Heh temat Tatusiów widzę- ja muszę tatusia mojego Skarba pochwalić, bo przewija od pierwszej doby na całego! Przebiera, lula, całuje, karmi. Ja mam okropną traumę, więc nawet nie chcę się rozpisywać.. nie karmię już bo miałam bardzo źle poprowadzona laktacje w szpitalu, rozbujaną tak bardzo, ze byłam na granicy jakiegoś strasznego zapalenia, miałam w nocy gorączkę 39, 4.. nie mogę sobie tego darować, ale nie chcę już do tego wracać. Także Filip jest na modyfikowanym i mamy z M dyżury- jedną noc wstaję ja, drugą on. Albo jedno karmienie ja, drugie on. No i jak pępuszek pielęgnuje! Mamy cudowną położną (Madzia- to Twoja Pani Alicja), której sposobem załatwiliśmy pępuszek w UWAGA: 24 h!!!!! A w szpitalu mówili 2-3 tygodnie. Spieliśmy się razem na maxa i pielęgnowaliśmy krok po kroku jak kazała przy każdym przewijaniu i odpadł jak mówiła na następny dzień :) także Filip ma tatę jak ta lala, z rak mi Go wyrywa, nic a nic się nie boi :))))

Zuzia cuuuuudne zdjęcie!

Ostatnia edycja:
Hahaha temat tatusiów ;)
Lenkabar, twój mężuś stoi na wysokości zadania ;)
Mój to już zaczyna gadanie "kochanie jak to będzie" , "przecież ona będzie taka mała" , "ja na ręce nawet będę bał się brać" - ot taki odważny.
Ale spokojnie przyjdzie co do czego zmieni nastawienie ;) nawet mój szwagier mu powiedział "ty się nie martw jak w szpitalu na ręce dostaniesz pierwszy raz to już oddać nie będziesz chciał swojego skarbu". Coś w tym musi być ;)

Madzia76 zwalniam koszulke. Wczoraj o 22.30 przyszedł na świat mój cud.a 3500 i 53 cm. Lenkabar teraz wiem o czym pisałaś nie da się tego opisać trzeba to przeżyć.
Poród koszmar jak dojde do siebie to wszystko opisze.

Majka: gratuluje :) Dużo zdrówka dla Ciebie i Twojego Skarbka :*

Lenkabar: wiem, o czym piszesz. Co prawda nie miałam temperatury, ale piersi miałam jak kamienie i bolały przeokropnie. W szpitalu nawet nie mieli laktatora :/ teraz w domu mam 3 laktatory: dwa babyono ( z czego jeden ręczny, drugi elektryczny ) i jeden ręczny Aventu - i jego mogę polecić najbardziej, nic nie boli przy ściąganiu.
AVENT LAKTATOR NATURAL + BUTELKA 125 + KOSMETYCZKA (4644089408) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Gdybym nie uzyskała pomocy od swojej mamy pewnie też by doszło do takiej sytuacji jak u Ciebie :(

Ostatnia edycja:
PAŹDZIERNIK
1. MADZIA76 (18 październik) córka Marcelina

LISTOPAD
2. FOOTE (5 listopad) syn Jerzy
3. Bzibziok (7 listopad) syn Michał
4. LOLITKA200 (9 listopad)
5. ESIEK (19 listopad) córka Małgosia
6. EMA51 (27 listopad) syn Jan

GRUDZIEŃ
7. zula_5 (6 grudzień), bliźniaki
8. _Infinity_ (12 grudzień), córka Lenka