Madzia 76
Fanka BB :)
Widzę że trudny temat na forum kupek dzieci, piesków i udziału w tym naszych M
. Mój też jest wrażliwy pod tym wzgledem, po psie nie sprzątnie bo odrazu ma odruch wymiotny ale mówi ze po własnym dziecku to co innego i ze przewijał będzie a jak będzie to się okarze w praniu hahahaha, a le
myślę ze będą takie sytuacje że po prostu będzie musiał.
Lenka wiedziałam że moja Położna Alicja była u Ciebie wczoraj byłam na ktg i mówiła mi że była na patronażu u dzidziusia po in vitro ale wiecej nie chciała mi powiedzieć bo to niby tajemnica służbowa. Ja skojarzyłąm ze przecież my dosyć blisko siebie mieszkamy wiec to ta sama przychodnia. O pępuszku mi mówiła że ma taki bardzo dobry środek i żebym nie kupowała bo ona go bedzie miała i on faktycznie działa. Mam nadzieję ze dobrze Wam wszystko wytłumaczyła???? Bo do mnie też przyjedzie. Troszkę mnie nastraszyła że Marcelina jest duza i idę dzis na usg bo nie wiem czy dam radę ją urodzić jak by co.
. Mój też jest wrażliwy pod tym wzgledem, po psie nie sprzątnie bo odrazu ma odruch wymiotny ale mówi ze po własnym dziecku to co innego i ze przewijał będzie a jak będzie to się okarze w praniu hahahaha, a le
myślę ze będą takie sytuacje że po prostu będzie musiał.Lenka wiedziałam że moja Położna Alicja była u Ciebie wczoraj byłam na ktg i mówiła mi że była na patronażu u dzidziusia po in vitro ale wiecej nie chciała mi powiedzieć bo to niby tajemnica służbowa. Ja skojarzyłąm ze przecież my dosyć blisko siebie mieszkamy wiec to ta sama przychodnia. O pępuszku mi mówiła że ma taki bardzo dobry środek i żebym nie kupowała bo ona go bedzie miała i on faktycznie działa. Mam nadzieję ze dobrze Wam wszystko wytłumaczyła???? Bo do mnie też przyjedzie. Troszkę mnie nastraszyła że Marcelina jest duza i idę dzis na usg bo nie wiem czy dam radę ją urodzić jak by co.