• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Widzę że trudny temat na forum kupek dzieci, piesków i udziału w tym naszych M :-D. Mój też jest wrażliwy pod tym wzgledem, po psie nie sprzątnie bo odrazu ma odruch wymiotny ale mówi ze po własnym dziecku to co innego i ze przewijał będzie a jak będzie to się okarze w praniu hahahaha, a le :-Dmyślę ze będą takie sytuacje że po prostu będzie musiał.

Lenka wiedziałam że moja Położna Alicja była u Ciebie wczoraj byłam na ktg i mówiła mi że była na patronażu u dzidziusia po in vitro ale wiecej nie chciała mi powiedzieć bo to niby tajemnica służbowa. Ja skojarzyłąm ze przecież my dosyć blisko siebie mieszkamy wiec to ta sama przychodnia. O pępuszku mi mówiła że ma taki bardzo dobry środek i żebym nie kupowała bo ona go bedzie miała i on faktycznie działa. Mam nadzieję ze dobrze Wam wszystko wytłumaczyła???? Bo do mnie też przyjedzie. Troszkę mnie nastraszyła że Marcelina jest duza i idę dzis na usg bo nie wiem czy dam radę ją urodzić jak by co.

reklama
Majka Gratuluję mamusiu :-) duzo zdrowka dla Was i szybkiego powrotu do domku :tak:

Dziewczyny, zdradzcie nam później o co chodzi z tą pielęgnacją pępka bo pewnie większość ciężarówek ciekawa :tak:

Co do karmienia to ja właśnie się boję że się nie uda i właśnie nie będzie to kwestia przyczyn niezależnych tylko braku pomocy itd. :baffled:

A mnie dopadla choroba, temperatura.. juz w nocy goraczkowalam a teraz mam 38,3... wczoraj popoluniu zaczelo mnie bolec gardlo jak by mi ktos 1000 szpilek wbijal i mam problem z przelykaniem nawet herbaty.... ide do lekarza na 11.. ech... jak nie urok to .....
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

A co moge brac na chorobe? jaki ewentualnie antybiotyk bo wydaje mi sie ze nie obedzie sie bez niego....

Olusia antybiotyk to niech przepisze lekarz bo to pierwszy trymestr ale ty spróbuj zbic gorączke paracetamolem bo gorączka to nie dobrze dla dzidziusiów, do tego cherbata z sokiem z malin i cytryną (jesli masz możliwość to sok taki najlepiej robiony) i cherbata z imbirem też dobrze robi, ale jak jest goraczka to do lekarza on poradzi.

infinity no ja jeszcze nie wiem ale jak tylko będziemy w domu z Marcysia i przyjdzie p. Alicja to powiem a może Lenka wcześniej wyjawi jak tylko na chwilkę oderwie sie od synka.

Lenka a co z tą laktacją Ci porobili bo my ten sam szpital to będę wiedziała czego unikać.

Majka kochana ale ci poszło :) gratuluje kochana :) i czekamy na relacje :)
A wy tak o kupkach wczoraj ze dzisiaj miałam sen wlasnie z tym związany :) zenprzewijalam pierwszy raz naszego szkraba ale miałam jakies dziwne pieluchy z folią i pamietam ze wolałam mojego M zeby zobaczył pierwszą kupkę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry