reklama
szczerbatka
Fanka BB :)
Bziumelka cywilny, generalnie mało kościelna jestem 
smerfeta
Majka moje gratulacje! Ciekawa jestem tych pięknych chwil mimo ciężkiego porodu. To musi być niesamowite :-)
Agaawa cześć :-)
Szczerbatka to wzruszające chwile przed Tobą :-) suknia ślubna pewnie już czeka?
Agaawa cześć :-)
Szczerbatka to wzruszające chwile przed Tobą :-) suknia ślubna pewnie już czeka?
Bziumelka tak tyłam na koncercie 2 tyg. temu wyszłąm 15 min przed końcem bo malutka się wierciała ale jakoś chyba trauma to dla niej nie była, potem byłam w kinie na Miasto 44 i tam też dosyć głośno ale było ok. Nie zdecydowałam się tylko pójść na ESKĘ bo tam miałam bilety na płytę a to było by już za dużo dla mojej MArceliny.
Esiek prawda telaz ja i tak sobie myslę ze jestem gotowa ale jak sie zacznie to dopiero dostanę s...... ze strachu.
Agawi witaj wsród nas.
Szczerbatka no to miłej zabawy Tobie życzymy
)))))))))
Esiek prawda telaz ja i tak sobie myslę ze jestem gotowa ale jak sie zacznie to dopiero dostanę s...... ze strachu.
Agawi witaj wsród nas.
Szczerbatka no to miłej zabawy Tobie życzymy
kasik36
Majka gratuluję kochana i zazdroszczę, że już tulisz swój CUD do piersi :-) Jak dojdziesz do siebie to czekamy na relację z koszmarnego porodu ;-)
Lenka zdradź nam co to za specyfik do pielęgnacji pępka.
Lenka zdradź nam co to za specyfik do pielęgnacji pępka.
szczerbatka
Bziumelka ze mną to jest tak, że ja nigdy nie miałam parcia na ślub, wesele, białą długą suknie itd. Tradycyjny slub nie jest dla mnie
, lubię na nie chodzić, ale nie widzę siebie po drugiej stronie.
Smerfeta no właśnie martwię sie, ze będę ryczała
. Co do sukienki to jest moje największe zmartwienie, bo szyja mi ja dziewczyny w Poznaniu, u ktorych wybieram wzór, wysłałam swoje wymiary, a one odsyłają mi uszyta sukienkę i martwię sie, ze za dużo przytyje. Wymiary są z początku miesiąca wiec staram sie pilnować z jedzeniem
.
Agaawa, Madzia dziękuje
Smerfeta no właśnie martwię sie, ze będę ryczała
Agaawa, Madzia dziękuje
Magda_7891
Agaawa, witaj
Podpisałam cię do kalendarza.
Szczerbatka, to gratulacje
I udanej imprezy.
Podpisałam cię do kalendarza.
Szczerbatka, to gratulacje
I udanej imprezy.
reklama
montana8
Pełna nadziei
Agawa jupiiii fajnie ze tu jestes. Bo idziemy łeb w łeb prawie :-).
Szczerbatka no to wspaniały dzień przed Toba, gratuluje.
Szczerbatka no to wspaniały dzień przed Toba, gratuluje.