reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wiesz co ja też raczej nie jestem co do kościołów (nie mówie o Bogu) ale ślubu nie mogłam sobie wyobrazić bez tego no ale z drugiej strony ważne żeby był papierek :)

Majka moje gratulacje! Ciekawa jestem tych pięknych chwil mimo ciężkiego porodu. To musi być niesamowite :-)

Agaawa cześć :-)

Szczerbatka to wzruszające chwile przed Tobą :-) suknia ślubna pewnie już czeka?

Bziumelka tak tyłam na koncercie 2 tyg. temu wyszłąm 15 min przed końcem bo malutka się wierciała ale jakoś chyba trauma to dla niej nie była, potem byłam w kinie na Miasto 44 i tam też dosyć głośno ale było ok. Nie zdecydowałam się tylko pójść na ESKĘ bo tam miałam bilety na płytę a to było by już za dużo dla mojej MArceliny.

Esiek prawda telaz ja i tak sobie myslę ze jestem gotowa ale jak sie zacznie to dopiero dostanę s...... ze strachu.

Agawi witaj wsród nas.

Szczerbatka no to miłej zabawy Tobie życzymy :))))))))))

Majka gratuluję kochana i zazdroszczę, że już tulisz swój CUD do piersi :-) Jak dojdziesz do siebie to czekamy na relację z koszmarnego porodu ;-)

Lenka zdradź nam co to za specyfik do pielęgnacji pępka.

Bziumelka ze mną to jest tak, że ja nigdy nie miałam parcia na ślub, wesele, białą długą suknie itd. Tradycyjny slub nie jest dla mnie :), lubię na nie chodzić, ale nie widzę siebie po drugiej stronie.

Smerfeta no właśnie martwię sie, ze będę ryczała ;). Co do sukienki to jest moje największe zmartwienie, bo szyja mi ja dziewczyny w Poznaniu, u ktorych wybieram wzór, wysłałam swoje wymiary, a one odsyłają mi uszyta sukienkę i martwię sie, ze za dużo przytyje. Wymiary są z początku miesiąca wiec staram sie pilnować z jedzeniem ;).

Agaawa, Madzia dziękuje

reklama
Do góry