smerfeta
Fanka BB :)
Szczerbatka to prawda, w ciąży z suknią może być różnie, ale na pewno zostawiłaś sobie miejsce na brzuszek i wierzę, że nie będzie problemu
poza tym, panie pewnie wiedzą, że szyją suknie dla ciężarnej i pewnie wiedzą co robią. Wiesz już kiedy otrzymasz suknie? Jestem wielbicielką sukien ślubnych 
Infinity dzięki, już zamówiłam jeansy od polecanego przez Ciebie sprzedawcy. Kupiłam też tunikę od niego. Szkoda tylko, że sprzedawca prowadzi tylko sprzedaż przez kuriera bo czasem mam problem z odbiorem przesyłek od kurierów bo w godzinach ich pracy, ja również pracuje
Kasik, Agaawa kupiłyście już coś dla dziecka? ja jeszcze nie potrafię
Dziewczyny na razie nie zapisuje sobie polecanych przez Was specyfików bo za pół roku i tak zapomnę o tym wszystkim i o tym, że w ogóle zapisałam

Infinity dzięki, już zamówiłam jeansy od polecanego przez Ciebie sprzedawcy. Kupiłam też tunikę od niego. Szkoda tylko, że sprzedawca prowadzi tylko sprzedaż przez kuriera bo czasem mam problem z odbiorem przesyłek od kurierów bo w godzinach ich pracy, ja również pracuje

Kasik, Agaawa kupiłyście już coś dla dziecka? ja jeszcze nie potrafię

Dziewczyny na razie nie zapisuje sobie polecanych przez Was specyfików bo za pół roku i tak zapomnę o tym wszystkim i o tym, że w ogóle zapisałam