Madzia - no to w sumie jest spora. Teraz nie czesto sie slyszy zeby dzieci wazyly wircej niz 3100-3200 a wiekszosc niecale 2kg.
I co bedziesz probowac SN ?
Widzialas na Bogowie zwiastun tego filmu Nieznajoma Dziewczyna? Tez sie fajnie zapowiada.
Dziewczyny co do pielegnacji to ja tez mam wszystko z Ziaji z tej serii od 1 dnia zycia. Ale chce sie trzymac zasady - im mniej tym lepiej.
A jak ktos szuka to w aptekach zdrowie jest promocja na emolium.
Ja dzis kupilam pieluchy flanelowe bo nie mialam w ogole a chyba jednak w szpitalu beda jak znalazl zeby mala zawijac. Na szkole rodzenia nauczyli nas jak zawinac kokon - podobno 90% dzieci przestaje plakac w takim kokonie. Zobaczymy....
Majka - na pewno szybko zapomnisz o trudach porodu. Synek ci wynagrodzi
Magda - co do gapienia sie na brzuch to ja dzis bylam w banku pko i przede mna 40 stu emerytow kazdy sie gapil ale zaden mnie nie puscil ani nie ustapil krzesla. Stalam w kolejce 50min. Wiadomo nie spieszy mi sie nigdzie ale kurde nie cierpie tych polskich, wrednych, zrzedzacych emerytow.
Moj dziadek ma 85 lat a przychodzi do mnie i sie pyta czy ma mi pomoc prasowac lub z psami wyjsc .... ale cala reszta wrrrrrr