• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Madzia widziałam w akademi bezpieczni malucha , zatem pisze co wiem... Włącz urządzenie, podłóż pod materacyk, połóż rękę , troszke mów a za chwile zabierz rękę , najlepiej wyjdz z pomieszczenia i powinno po 10-15 sek zacząć pokaz aż do głośnego alarmu.

Montana mam przyjechadz tak po 18 dopiero , dzisiaj mam śpiący dzien i tak sobie śpiochami troszke we trójkę w sypialni a M ogląda telewizje :) koleżanka poleciła zjeść cos słodkiego i napić sie coli , uczyniłam tak juz w piatek, powtorzylam troszke w sobotę ale oprócz kłaczka nic, Franek to uparte dziecko. Uwielbiałam słodycze wręcz pochlanialam a w ciazy nie mogę na nie patrzę bo zaraz zgaga albo kłaczek . Tak o kebabie opowiadalyscie ze chciałam nawet kupic i zdjeć ale ochota mi przeszła jak doszłam do budy i poczułam zapach :/

reklama
genna dzieki tak spróbujemy tez, bo mąż to już na płytkę nawet kładł 3 kg cukru alenic z tego.

montana dziękuję czuje sie dobrze i dalej czekam męczące to czekanie ale w zasadzie to termin mam na 18.10 więc sie mieszczę. Marcelka lata po brzuchu i czasem tak naciśnie mi na pęcherz ze mam wrażenie że nie zdążę do ubikacji:szok:.

Zatem melduje ze mu po USG i Franek jest, rusza sie , dzisiaj ssał kciuka , drapal sie po głowie i tak fajnie ustami robił dziubka, wyglądało jakby pił :) wód plodowych jest w sam raz , zatem przyczyną nie czucia Franka jest moje lozysko z przodu :/ na USG widać je jak ta lala , no ale ja zawsze byłam dziwna :P troszke sie uspokoiłam :)

Genna - witaj w klubie łożysk na przedniej scianie. Ja do dzis czuje Gośke b.nisko lub po bokach. Z przodu niezbyt ;)

Madzia - my testowalismy monitor jakiś czas temu psem ;) jak siedzial to bylo ok, jak go zdejmowalismy to wył po 20sek. Bardzo wazne - jaki masz spod lozeczka? Bo jak masz szczebelki z siatka to musisz podlozyc pod plytko twarda plyte. Na to dopiero plytki i na nie materac.

reklama
Z tymi ubrankami Dziewczyny to każda musi wypracować swoje podejście.. Ja np. bardzo lubię pajace, ale zdecydowanie wolę półśpiochy+body. Jeśli chodzi o zmienianie pampersa- najwygodniej. Żałuję też, że nie kupowałam kaftaników, u mnie jest bardzo ciepło w domu i super sprawdza się cienki kaftanik na body. Także i tak trzeba mieć różne rzeczy i życie pokaże co jest akurat dla nas najbardziej przydatne.
To samo z rożkami jedne mamy mówiły tylko twarde z wkładką kokosową, inne tylko miękkie. Kupiłam i taki i taki. Okazałam się absolutna zwolenniczka miękkich. Ale nie mogłam tego wiedzieć zanim pojawił się Filip :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry