• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Genna świetnie ze z Frankiem jest wszystko dobrze :). Czekalam na relacje od Ciebie. A wiec nie długo poczujesz maluszka, tylko jeszcze cierpliwości :tak:.
Lekabar dobrze ze piszesz o rożkach, bo włąśnie sie zastanawialam jaki kupić, byłam pewna że lepiej ten usztywniany, ale w takim rrazie kupię miekki ;-)

reklama
Genna cieszę sie ze z maluszkiem wszystko dobrze nie myślałam że może być inaczej ale najważniejsze że ty jesteś spokojna.

Esiek gdybym ja mojego pupila posadziła na tej płytce to łóżeczko by się zarwało rozki toale faktycznie pomysł dobry chyba pożyczę jorka od szfagierki.
A o tej dece czytałam ja mam szczebelki i siatke jak to w łózeczkach ikeowskich.
Jeśli chodzi o rożki to ja mam jeden usztywniony a drugi mieciutki a jaki będziemy używać to sie okarze.

Ostatnia edycja:
Madzia- pozycz yorka. :) Mysle ze to o ta deske chodzi ze wam nie dziala. Musi byc sztywno i twardo i rowno ;)

Genna - no u mnie tak jest przynajmniej. Wydaje mi sie ze na boki lozysko nie zachodzi i tam czuje o wiele bardziej. Zobaczymy jak bedzie u ciebie.

finesse i Kotuska witajcie :) No i gratulacje...

To ja wam przedstawiam swój brzuszek i pewnie już prawie kilogramową w nim Sonie :)

P1010449.jpgP1010444.jpg

Załączniki

• P1010444.jpg
    P1010444.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 98
  • P1010449.jpg
    P1010449.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 86
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama