• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kotuska fajny rysuneczek :-D.

Kasik herbatę z soczkiem malinowym mozesz pić cały czas bez problemu a jeszcze z takim swoim to już samo zdrowie maliny nie działają skurczowo, liscie natomiast tak, ale to są specjalne herbatki z lisci malin i podobno wcale nie za smaczne a ja chyba sobie taką kupię, tylko muszę poszukać gdzie. Wiem że mamusie które już urodziły piły taką cherbatkę po terminie porodu, dziewczyny które juz rodziły podpowiedźcie gdzie kupić tą herbatę?

reklama
Elleni, Lilka dziękuję za podpowiedzi, na pewno będziemy próbować różnych sposobów i Wasze wskazówki też wezmę pod uwagę :) Ten bebilon na tendencje do zaparć i kolek właśnie mamy od 3 dni, ale to nie pomogło niestety.

Dotarlam niedawno do domku i kamień z serca mi spadł, bo z Zosią jest wszystko dobrze.Są na swoim miejscu te 3 duze naczynia w śródpiersiu do których miala wątpliwości moja lekarka ostatnio. Serduszko dobrze zbudowane, wszystko jest OK. Jedynie jedna zastawka sie nie domyka, ale powiedziala ze to nie mozna nazwac nawet wadą. Wiele osób z tym żyje i nic sie nie dzieje. Poza tym mówi ze to sie moze unormować jeszce, ale nawet jakby sie nie unorowalo to nie jest to niebezpieczne ufffff...Az sie poplakalam jak wyszlam z USG, ze szczęścia. Ale mimo wszystko dostalam jeszcze skierowanie na echo serduszka zeby być spokojną.
Ale co sie nasluchalam na poczekalni jakie pacjentki przychodzą z jakimi wadami, to az ciary mnie przechodzily, weszlam trzęsąca sie jak galareta.
Po badaniu mąż zabral mnie na zakupki dla Zosi, kupiłam 3 czapeczki niemowlęce, pieluszki tetrowe, rożek, przescieradelka i podusie do wózka. Potem pojechaalismy do Ikei i ot tak spedzilismy dzień. Mega szczesliwi ze wszystko z naszą niunią jest dobrze. A kopie mamusie co chwila:-) . Uwielbiam to uczucie :tak:

Ostatnia edycja:
Montana - super wiesci kochana !!! Udanej dalszej ciazy juz bez przygód!

A ja po wizycie - zrobilam ten GBS faktycznie nic nie czulam, doatalam skierowania na wszystkie przedporodowe badania - morfo, mocz, WR, HBS, HIV i cos tam jeszcze. Po wekendzie zrobie.

Moja szyjka jest juz skrocona i miekka ale rozwarcia brak na szczescie. Tetno Goski 150 ale usg nie mialam.

Fajna na lekarka bardzo, dobrze ze tez pracuje tam gdzie bede rodzic

Ostatnia edycja:
Montana: super ze wsio ok. A z niedomykalnoscia zastawki spokojnie mozna zyc. Ja mam dosc duza niedomykalnosc juz tyle lat i nie utrudnia mi to zycia w zaden sposob. Robie monitoring coroczny (ekg i rezonans magnetyczny) by zobaczyc czy sie nie pogarsza a tak to nic wiecej. Dobrze teoj lekarz mowi ze jest wiele osob z niedomykalnoscia zwlaszcza zastawki mitralnej a nawet o tym nie wiedza wiec spokojnie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry