• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć Aisha , DSzukałam Cię na poprzednim forum , ale chyba już jakiś czas Cię nie ma , ja też się nie odzywałam , chyba z braku czasu. Jak się czujesz , co słychać?

lucy777 witaj:) Jestem na tamtym forum ale tak duzo dziewczyny pisza ze moj jeden czy dwa posty zostaja wchloniete;) pisze co jakis czas tylko. U mnie ok, kontroluje cisnienie, a tak to roznie ale raczej ok. Widac cos u Cb juz? Znasz juz plec??? PozdrawiamCie:))

No ja tez robilam ostatnio badania, mam nadzieje ze wszyskto gra, no ale okaze sie za kilka dni. Co do witamin, ja biore Centrum Materna z DHA, mają spora dawkę jodu. Do tego biorę dodatkowo,też z zalecenia: kw. foliowy, b6,b12, magnez, na cisnienie leki i euthyrox 0,5tabl na tarczycę. No i te zastrzyki, trochę tego nadal jest. Co do bólu brzucha też ostatnio mi dokuczał, po prawej stronie mnie kuło 3 dni dość mocno, no i bóle jak na @ dość częste ale nie za mocne. Co do brzuszka, to kurde u mnie praktycznie nie ma, a sporo już przytyłam w sumie....

witajcie:)
U nas wszystko w pożadeczku- rośniemy sobie z dnia na dzień, powoli kończymy kompletować rzeczy dla bąbla i odliczamy czas do luego... zostało nam równe 3 mies:)

co do witamin ja biorę femibion natal wcześniej 1 teraz 2 plus magnez bo miałam skurcze:)

hej dziewczynki, od wczoraj moje blizniaki zaczely sie bardzo odczuwalnie ruszac. wczesniej to byly jakies niesmiale, rzadkie doznania, ale teraz to sie po prostu przewalaja :))) ale czad!

Dzięki za informację o witaminkach. Koniec końców kupiłam vitaminer prenatal +DHA.
Kretowinka - ale super!!!! Kurcze ciekawe kiedy moje maluszki zaczną tak się ruszać że będę czuła - kiedy pierwsze ruchy zaczęłaś odczuwać? U mnie 9tc więc jeszcze za wcześnie...

Mam pytanie - macie problemy z bólem głowy? Mnie już 3ci dzień boli...nie wiem co robić - paracetamol i okłady nie pomagają...

Różyczka teraz taki sezon. Nie bierz paracetamolu bo nie jest on wskazany w I trymestrze. W 1 trym. bierze się go w ostateczności. A na ból głowy to tylko leżeć i baaaaaaardzo dużo pić wody. Głowa potrafi boleć od braku płynów. Jeśli idzie o okłady to mi pomagają takie lodowate na kark. Ale to przy takich bólach pulsujących. No i leżeć, leżeć i leżeć.

reklama
Witajcie przyszłe mamusie!!!!!
Sporo czasu mnie tutaj nie było,a to dlatego,ze bałam sie czytać o czymś złym,zaraz miałam wszystkie objawy:-). U mnie brzuch już jest widoczny,przytylam może 2 kg,widzieliśmy już dzidziusia i słyszeliśmy serduszko-przeżycia niesamowite,poplakalismy sie oboje. Czuje sie w miarę dobrze,wstretne mdłości ustały ale za to miewam zgage i dopadła mnie rwa kulszowa. Ale byłam na rehabilitacji i wiem czego robić a czego nie i jest lepiej. Ciagle martwię sie o to,cy wszystko jest w porządku,ruchów malenstwa jeszcze nie czuje,mam nadzieje,ze już niedługo. Ostatnio słyszałam,ze pewnej dziewczynie dziecko zmarło w szóstym miesiącu ciazy i miewam koszmary. Kiedy przestaniemy sie martwić......?:-)
dziewczyny trzymam mocno za Was kciuki!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry