• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Szczerbatka, ale super fotka .Słodziak !

ONA,
oiękny kącic dla maluszka.Nic tylko czekać na urodzenie !

Smerfeta, z tym zasiłkiem chorobowym to jest tak że jeśli byłaś w sierpniu na zwolnieniu to podstawe zasiłku naliczyli Ci za okres od sierpnia 2013 do lipca 2014 i jeśli od listopada idziesz na kolejne L4 to nie bedą ponownie przeliczać podstawy zasiłku i jego wysokośc bedzie taka sama jak w sierpniu. Dlaczego ? Ponieważ nie przelicza sie podstawy zasiłku jeśli kolejne L4 występuje krócej niz 3 miesiące kalendarzowe po poprzednium L4.I ten przepis ma zastosowanie bez względu jaki rodzaj był to zwolnienia ( 80czy 100% ) Kurde ale sie obkułam z tych przepisów co ? Mi wyszła taka srednia bo miałam kilka mniejszy premi sprzedażowych a w lipcu udało mi sie dostac pełną sporą premie- wiedziąłam ze na nią "ide" a miałam transfer 22 lipca i zamiast zwolnienia wziełam 4 dni urlopu. Mój kierownik wiedział o wszystkim, i też chciał zebym tą kase zgarneła ( jak bym była na l4 premia była by mniejsza)

szczerbatka piękny dzidziuś, dzisiejsza technika jest niesamowita :))))

ona bardzo ładny kącik dla malucha :)

Foote oczywiscie że trzymamy kciuki, miejmy nadzieję że to fałszywy alarm, ale lepiej dmuchać na zimne, dobrze że się zapisałaś, swoją drogą nie rozumiem lekarzy skoro ma takie podejrzenie to czemu nie zrobił usg tylko mamę nastraszył, paranoja .

Witajcie.
Szczerbatka ale masz fajną pamiątkę do albumu Pita, nasz młody ani razu nam tak ładnie buzi nie zaprezentował przez całą ciążę.

Ona masz uroczy kacik dla synka! Haha u mnie póki co jeszcze panuje spory nieład.

bzibziok

no ja juz ogarnelam ten haos teraz tylko czekam i modle sie abym wytrzymala do 12 griudnia do cc heeh bo szyjka mi sie skraca wiec lekarz nie kazal szalec ale cos mi sie wydaje ze maly wyjdzie wczesniej heh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry