reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wow dziewczyny zostawić was na chwile i człowiek nie ogarnia :-):-)

Ewelina powiem Ci ze brzuch to Ty masz spory, w porownaniu do mnie.... Ale mnie cieszy że mój mi w niczym nie przeszkadza, nie uciska i bezproblemu mogę sie poruszać i spać. Śpie chyba w każdej pozycji, nawet takiej pol na brzuchu bo kładę poduszkę pod i jest bardziej miekko.

Foote dobrze ze pojechałaś na to usg bo czekanie tygodnia gdzie jest zagrozenie owiniecia pepowina to trzeba szybko reagować. No ale najwazniejsze ze wszystko ok :)

Szczerbatka śliczne zdjęcia :)

Madzia a jak z Tobą?? Rodzisz już Marcelinkę?? Bo biegunka to faktycznie przed porodem sie pojawia.

Olusia super że maluchy rosną, ciekawe jaka płeć....Najfajniej to parka :)

Widzę że coraz więcej ciezarowek do nas prxychodzi :-) Ale to dobrze bo to forum jest super.

U mnie biegunka przeszła ale jeszcze oszczedzam sie zjedzeniem bo czuje ze jelita nie pracuja idealnie... A mała to mnie zaraz w żebra bedzie kopać bo już jest tak wysoko.

reklama
Olusia cudowne wiadomości że z maluszkami jest wszystko dobrze :tak:
Ewelinko brzuszek śliczny, a jaki juz duży :szok:.Ja sobie raz w tygodniu mierze brzuch i zauwazylam ze 1cm/tydz. Mam juz 89 cm. A ciągle wydaje mi sie ze jest za mały.

Foote uff co za szczęście z malutkim wszystko dobrze.

Madziu no właśnie a ty juz rodzisz :-)?? Jak by nie bylo dziś jest termin Marcysi

Bziumelko dobrze ze juz biegunka przeszla, bo to wykończyć sie idzie.

Mnie dziś moje szczęście obudzilo po 8, nie wiem czy czkawke miala, czy poprostu tak sobie skakala. Tak sie wlasnie zastanawiam kiedy mozna czuć czkawkę dzieciątka?
Dziś mój eMek zabiera sie za malowanie pokoików i przenosiny sypialni do innego pokoju, wrrrr juz mnie ten balagan drażni :baffled:

Cześć!!!

Ja to dziś czekam na wieści czy Madziowa Marcela okaże się punktualna bo dziś mają termin!

montana - witaj w klubie, moj M też robi ostatnie "poprawki" w domu a sprzątania mam tyle jakby ściane przewalił ;/ Ah te chłopy...

Oj widzę pracę remontowe w toku ;)
U mnie farba stoi a nie ma kiedy zabrać się za malowanie ;) sama już bym to skończyła ale niestety tym razem mogę tylko nadzorować.

Madzia, dokładnie, czekamy na informacje :)

Ewelina, tak to jest z tymi chłopami hihihi ;)
Nasza sypialnię sama malowalam dzień przed punkcja w dzień punkcji odpoczywalam a później kończyłam dzień po punkcji ;)

Mój mąż ostatnio z pracy przyniósł ważną informację ;)

Co jest bardziej bolesne?
Poród czy kopniak w jaja.
Jakiś rok po porodzie kobieta często mówi: "Fajnie byłoby mieć kolejne dziecko". 
Znajdź faceta który by powiedział: "Wiesz co? Fajnie byłoby znowu oberwać kopniaka w jaja". :)

reklama
Do góry