• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Esiek
Znieczulenie do CC to tylko uklucie nic więcej i nie boli ! A cewnik nie jest przyjemny na żywca ale mi akurat zalozyli jak juz bylam znieczulona wiec nic nie czulam. Przy CC przecięli mi pęcherz moczowy i potem musialam zmieniać cewnik co 3 dni i to byla nieprzyjemna sprawa. Najgorsze 2 godz po zalozeniu zanim organizm się przyzwyczai do ustrojstwa :) ja tak jak mowilam jestem bardzo zadowolona z mojego CC moglabym to przechodzić nie raz :) silniejsze zawsze mualam i mam bóle miesiaczkowe niż to co po CC czulam.

reklama
Dziewczyny widzę że tamat naszych szanownych małżonków jest, ja sie nie bedę nawet wypowiadać bo szkoda moich nerwów, teraz tez zamiast cos robic to katuje mecze w TV. Ehhh:wściekła/y:

Madzia i Piotr sliczne zdjęcia :-)

Madzia a ja juz czekałąm na wieści z porodówki... No nic czekamy dalej.

Madzia i Piotr no po prostu śliczna niunia ;-). A powiedz mi jaki stosunek ma Twoj piesek do Waszej Hani?? Ja mam takiego czorta, który jest strasznie za mną i az sie boje tego jej szczekania jak Zosia przyjdzie na świet.
A ja ogladam teraz In Vitro czekając na dziecko, powtórki. Rok temu beczalam po kazdym odcinku ze to zycie takie niesprawiedliwe, teraz mi sie przypomina cala nasza droga do tego szczęścia w jakim teraz jestem ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry