• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Madzia gratulacje, chyba szybko poszło co?? Czekamy na relacje.

Kurdę jak się listopad rozpakuje to zostanie mi prawie ostatnia prosta... Ale to zleciało:szok::szok: Juz teraz jestem 12ta a jeszcze niedawno byłam 26 czy jakoś tak.

reklama
Magda mnie na powitanie III trymestru wywaliło brzuch więc wkońcu wyglądam jak w ciąży :)
A co do wyprawki to u mnie już prawie kompletna... Znaczy się nie mam wozka, ale to dziadkowie maja dac kase, dekoracji do pokoju brak ale to nie śpieszy się. Wczoraj pozamawiałam troche leków i kosmetykow w aptece... Troszke zostało ale już mniej niz wiecej. A jak u Ciebie??

Bziumelka, u mnie już większa część wyprawki jest ;) wózek wkońcu wybranych tylko zamówić ;) a tak to jeszcze z środków higieny muszę kupić i do karmienia. Wszystko już obejrzane i wybrane tylko zamówić a muszę poczekać do listopada na wypłatę ;) mimo iż chętnie bym wszystko kupiła tylko zęby w ścianę później ;) Wczoraj poczynilismy nawet postępy w przygotowaniu pokoju ;)

Madzia, moje ogromne gratulacje. Mówiłam Ci, że już niedługo sie rozpakujesz i widzisz już tulisz Marcysie w ramionach. Ale Ci zazdroszcze że już ją masz !! Ja się już doczekać nie moge swojego maluszka.

Ona232 a nie zjadłaś czegoś ? Może się strułas czymś?

Dziewczyny POMÓŻCIE.... bolą mnie zatoki, macie jakies sprawdzone sposoby jak sobie ulżyć?Narazie to sobie ciepłe okłady robie. Myślicie że moge w ciązy inhalacje pod parą sobie zrobić? Nie wiem czy isc do lekarza, wczoraj bardziej mnie bolało, dzis minimalnie mniej, Nie biore żadnych leków.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry