• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Łoooo matko, Oktavi czytałam z sercem w gardle, myśle: no jak to juz poród, tak szybko :szok:?? Hehe na szczęscie to tylko woda uffff :-), wierze ze strach byl wielki heh.
Dziewczynki mam pytanie ile najlepiej kupić pieluszek tetrowych? Bawełniane też kupujecie?Jak tak to ile?

reklama
Łoooo matko, Oktavi czytałam z sercem w gardle, myśle: no jak to juz poród, tak szybko :szok:?? Hehe na szczęscie to tylko woda uffff :-), wierze ze strach byl wielki heh.
Dziewczynki mam pytanie ile najlepiej kupić pieluszek tetrowych? Bawełniane też kupujecie?Jak tak to ile?
Ja mam chyba z 20 tetrowych ale tylko dlatego ze mama mi przywiozła z Polski. Pewnie az za duzo.

hej dziewczyny ja mam pytanko bo wlasnie sie dowiedzialam ze w mojej klinice a mianowicie w gamecie w rzgowie ,mozna od listopada rodzic i jest to 100% na NFZ i teraz nie wiem co robic bo mam niby porod zarezerwowany w medeorze w lodzi tylko ze tam place 3 tysiaki heh podpowiedzcie cos

reklama
Ona z tego co czytałam to wlasnie juz pierwsze porodu sie odbyły :) ale jak to wyglada to nie wiem, najlepiej u źrodła sie dowiedzieć , czyli odwiedzić szpital a najlepiej od pacjentek ale to jeszcze za wcześnie

Oktavi Kobito czytając to , zawał murowany ale na koncu śmiech mnie zabił :P

Montana Co do pieluch to ja mam 15 tetrowych , dostałam tetre z metra i uszyłam , a do tego mam 2 flanelowe :)

Ja niestety wylądowałam u lekrza bo w weekend miałam takie ataki kaszlu ze oddychać nie mogłam do tego płytki oddech , zasnąć sie bałam zeby sie nie udusić , na oskrzelach, plucach czysto ale tchawica sie zatyka i dostałam antybiotyk bo 2,5 tygodnia to juz sporo i znowu brzuch , podbrzusze mnie pobolewa a to juz niebezpieczne .

W weekend zrobiłam torcik ale nie taki jak wy tu podsuwacie takie pyszniutkie ze ślinka cieknie , tylko taki pieluchowe na roczek córeczki znajomych wiec sie pochwale :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1415627334.777515.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1415627334.777515.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415627334.777515.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 74

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry