• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
cześć dziewczyny. Jeśli chodzi o pampersy to 1 dużo nie kupujcie Moja Marcysia nie ma miesiąca i ledwo wchodzi już w 1. Teraz nosiliśmy już 3 bo musieliśmy zakrywać pępuszek. Ja za pampersy na razie dziekuję bo mi kuzyn z norwegii przywiozł, tam paczka pampersów kosztuje 6 zł.

Ona mi przed porodem wyszedl mały hemoroid kupiłam maść posterisan ale nie pomogła i przy po
rodzie wyszedł już dość spory do dzisiaj z nim walczę, teraz mam proktohemolan w czopkach i jest lepiej ale jeszcze nie do końca.

Moja Marcysia właśnie dzisiaj się zbuntowała i nie chce jeść mojego mleka, zasmakowała mm i pluje moim, to dla mnie kolejny argument na to ąby powolutku skończyć z tym odciąganiem i przejść całkowicie na mm.

Labo długo się zastanawiałam nad kupnem tego leżaczka i mam nadzieje, że mój maluch tez będzie w nim lubił leżeć :)
Emilia trzymam kciuki za jak najszybsze wyjście ze szpitala :) mnie przygnębiło leżenie w szpitalu :(
Olusia ja juz prawie wszystko mam dla Piotrusia :) tak się spiełam ;)

O Dziewczyny, czyli, ze dobry wybór z tym lezaczkiem, skoro tyle z Was ma i jestescie zadowolone. Bardzo sie ciesże. Mnie sie bardzo podoba.

Olusia,chyba coś nie zrozumiałam, bo myślałam ze juz wyszłaś:)) ale mam nadzieje, ze juz za chwilkę wyjdziesz ze szpitala.

Emila ciesze sie, ze Ty sie lepiej czujesz. Moze zabieg nie bedzie w ogóle potrżebny. Trzymam kciuki za to. &&&&&&

Olusia trzymam kciuki za usg i powrót do domu.

Dzisiaj byłam u dentysty. Miałam piąty raz zakładaną plombę na ten sam ząb. Ciągle wypadała i dziś założyli mi jakiś zaczep. Boli mnie pół twarzy. W nagrodę kupiłam mojemu maluchowi skarpeteczki jedne I love mum i drugie I love dad. To mój pierwszy zakup. Powiem wam, że to jest cudowne uczucie jak chodze po sklepie dla dzieci i oglądam czy kupuję dla swojego dziecka :-)

A ja już po wizycie w szpitalu i znam datę cc - 9 grudnia :biggrin2: także 3,5 tygodnia i mała będzie z nami :sorry2:

Wózek też odebraliśmy, także jeszcze tylko fotelik samochodowy w poniedziałek i mam wszystko, uffffff :sorry2: Przerażające jest to że od 3 mc coś kupowałam w każdym miesiącu i skończyłam dopiero przed samym porodem - a mówią że dzieci dużo do szczęścia nie potrzebują :-D;-)

Co do Pampersów Premium '1' to ja ostatnio kupowałam po 35zł w Superpharm - duże opakowanie czyli 78 sztuk także da się znaleźć w dobrej cenie i u nas - polecam stronę http://www.mlekoipieluszki.pl/ są na niej na bieżąco aktualizowane ceny pieluszek wraz z rozmiarem i rodzajem (obecnie akurat nie ma żadnej promocji na '1') + ceny mleka modyfikowanego.

Smerfeta jednak ostatecznie Swissmed choć rozważałam i orientowałam się również w innych rozwiązaniach. Nie wiem czy pisać Ci coś więcej jak to u nich wygląda bo chyba tą placówką nie jesteś zainteresowana? ;-) ...

Emilia, Olusia życzę szybkiego powrotu do domu i powrotu do szpitala dopiero na powitanie maluchów :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry