Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Emek wczoraj był u znajomych i tam babeczka jest niecały miesiąc przed terminem i mówi do mnie, że ona ma taki sam brzuch jak ja ;-) Pocieszyciel. Jedyne czego się obawiam, że przez rozmiar brzucha nie będę w stanie nic sama przy sobie zrobić, ale zobaczymy ;-)
Ja też prawie zrezygnowałam z jasnego pieczywa , mięso staram się jeśc gotowane lub duszone, nadrabiam suszami owocowymi w zamian za słodycze , jem duzo owoców , a reszta to wiadomo , jak mam ochotę. Apropo rozstępów - czego używasz?
Aisha - ty masz cukrzyce? albo podejrzenie? Bez owoców nie dałabym rady. aktualnie na topie są mandarynkiLucy niczego nadzwyczajnego, oliwki i balsamu Alantan. No i do kąpieli leję oliwkę też. Mi np zakazała jeść owoców i pić soków- tzn JEDEN owoc dziennie. to, co ja mam jesc? Marchewki gotowanej tez nie. Najbardziej mowila o twarogu i papryce.....a mi sam twaróg, bez np dzemu rosnie w ustach i co? nie zjem i juz!
Podobne zakazy dostała szwagierka właśnie przy cukrzycy - ze szczególnym uwzględnieniem gotowanej marchewki, bo ma wysoki indeks glikemiczny.