• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny cieszę się, że Wasze maluszki rosną i że same dobre wieści przynosicie :tak: sama radość :-D

Agaawa dopiero podejrzałam Twój brzuszek - bardzo zgrabniutki :tak:

Anulla może Twoja Maluśka już słyszy? Przecież nie wszystkie dzieci rozwijają się tak samo :happy:

Martaczi ale piękny mikołajek :tak:

Magda piękny kącik dla malutkiej + widzę królewska kołyska ;-) Też mam zgagę po syropie *spam* :baffled: Ogólnie to jak Twoja choroba? Mnie nie chce opuszczać, ale dziś najadłam się czosnku, pomimo obaw o żołądek, bo już mam dość choróbska, mam nadzieję, że w końcu pomoże.
Aaa mężulek dziękuje za życzenia :happy:

reklama
Smerfeta, moja choroba odpuściła na szczęście ale już myślałam że bez lekarza się nie obędzie. Na szczęście tylko i się wydawało że nam temperaturę.
A ciebie trzyma jeszcze... kurczę może lepiej do lekarza? Zatoki też nadal bolą?

Bziumelka, moja też szaleje ;) ciągle zastanawiałam się co to jest co tworzy ten duży garb na brzuchu ;) hahahaha to tyłek a z drugiej strony wypycha z boku prawie przy nerce stopy ;)
To świetne ale momentami bolesne.

Miłego dnia kobietki :)
Ja dzisiaj jadę do pracy podbić zwolnienie i po prezent hahahaha w tym roku podwójny się należy [emoji14]
Po powrocie zabieram się za ciasta ;) wigilia u siostry bo u niej więcej miejsca ale nawet moi tesciowie będą.

Ostatnia edycja:
Magda ja też zastanawiam sie co to jest bo ta górka zmienia tak czesto miejsce ze az sie pogubiłam. Ostatnio czułam stopy bo bawiła się chyba na steperze raz jedna a raz druga ugniatała. Mnie najbardziej boli dopychanie w okolicach pochwy i odbytu jak tam docisnie to aż płaczę z bólu zdecydowanie wolę w brzuch, nawet przezyję to uciskanie w prawe biodro :) Niech w jajowody mi kopie to moze je odblokuje :)

Lisska ja niestety tez chora :( najwazniejsze ze nie mam temperatury.
A dzisiaj trzeba posprzatac mieszkanie przed swietami i ubrac choinke. |Oczywiscie moj maż mi bardzo pomaga ale nie wszystkie rzeczy w domu potrafi dobrze zrobic i niestety ja musze sie ruszyc.

Ostatnio mam mało czasu na forum więc wybaczcie, że nie odpisuję każdej z Was z osobna :zawstydzona/y:

Chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia, wizytującym samych dobrych wieści i wszystkim miłych przygotowań do świąt.

Mój wczorajszy posiew moczu wyszedł ok, doktorek nawet mówił, że niepotrzebnie robiłam bo bakterie w moczu w ciąży to rzecz normalna, ważniejsze są azotyny i leukocyty. Tak więc uspokoiłam się. Dziąsło w wychodzącej ósemce jeszcze trochę boli, zwłaszcza po szczotkowaniu lub jedzeniu ale da się wytrzymać, nawet tabletki przeciwbólowej nie biorę. Ale przepisany wczoraj antybiotyk wykupię bo jak się w święta pogorszy to będzie trudno o pomoc.

dziewczyny kochane moje życzę wam spokojnych i pełnych miłości świąt, bogatego Mikołaja i masę, masę radości :rofl2: :* wszystkie będziecie miały cudowne święta bo w końcu już z największym darem pod serduszkiem :-) a na przyszłość życzę każdej z was szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :-)

Kochane Dziewczyny!

z okazji tych nadchodzących Swiat Bożego Narodzenia zycze Wam cudownego rodzinnego czasu spędzonego z najbliższymi pod choinką w gronie poszerzonym o nasze największe Skarby - i te urodzone i te pod serduszkami. A na przyszły rok zycze nam wszystkim szczęśliwego i szybkiego rozwiązania.

reklama
Dziewczyny życzę Wam dużo szczęścia, spełnienia marzeń, niezwykłych i wyjątkowych Świąt Bożego Narodzenia, abyście spędziły je w gronie najbliższych Wam osób :) Wesołych Świąt :)

....mój synek daje mi popalić-najpierw pol nocy nieprzespanej a w dzień czułam jakby mi brzuch rozrywało-mam nadzieję, że to tylko objawy że macica się powiększa i maluszek rośnie, bo ciężkie te przygotowywania do Świąt, choć na pewno wymarzone :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry