• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam w 2015 roku!!!! :-D

Szampan brzoskwiniowy też mi smakował ale żołądek zbuntował się i męczy mnie zgaga :baffled: Imprezkę zakończyłam podobnie jak Wy, a dokładnie ciut po 1:30.

Genna wygląda na to, że najpóźniej wyjdziesz pojutrze, a to też nie jest źle :tak:

Hope o w końcu odezwałaś się kobito! :szok:;-) Trzymam kciuki za szybciutki i łatwy poród :tak: zamierzasz rodzić sn?

Widzę, że kalendarz na styczeń jest imponujący i już wkrótce przywitamy nowe maluszki na forum :blink: ale fajnie :-D

reklama
Boshe jakie wy alkoholiczki !!!!!!! Piccolo lało Sie strumieniami widzę :)
Hihihihi
Smerfeto no na to sie zapowiada ze jutro nie wyjdę :( dzisiaj na obchodzie jeszcze wspominał ze jutro powtórka badania ilosc wód plodowych bo wczoraj miałam Mało :( 6,03 a norma 5-25 a jeszcze nie zxamierz
Rodzic !!!!! No ale mowilam ze mam
Mały brzuch i tu to potwierdzają ale młody wczoraj ważył juz 2 kg :)

Moja mala waży niecałe 3500kg ale wiadomo,ze to tak mniej więcej bo idealnie to raczej nie sa w stanie stwierdzic ;-)
Chcialabym rodzic sn ale wiadomo wyjdzie w praniu choc mój gin proponowal mi cesarke bo wiadomo,ze IVF to wskazania do cesarki bynajmniej w moim szpitalu.
Czuje sie b.dobrze na ciaze nie moge narzekac. Do 6mc pracowalam a pozniej piszlam na zwolnienie bo cale 8h w pozycji siedzaco garbiacej to nie dla mnie już bylo...teraz to czekanie najgorsze bo juz mogłaby byc na świecie :-D

Ja mieszkam w uk wiec nie pomogę chyba z tym gdzie kupiłam, a kupiłam pionowe grube pasy takie neutralne kolory, bo biały i cos jak jasny niebieski, ale taki pastelowy, po angielsku nazywa sie duck egg i jest to dosc modny kolor.
Pokoik nie bedzie w samochody czy misie, mam bardziej wyobrażenie stylu glamour, w neutralnych kolorach i tylko dodatki jakies mocniejsze, moze turkus albo mięta ale jeszcze nie wiem. Podloge kupiliśmy w jasnym kolorze drewna, meble białe z dodatkiem drewnianych elementów.
No i ta tapeta tylko na jednej ścianie bedzie.

A to pokoik dla mojej coreczki...co prawda w rzeczywistosci jest bardziej słodki...zdjecia tego do konca nie ukazuja. Musze dokupic jeszcze jakis okragly dywanik i kwiaty w doniczki...chcialam wrzos ale nie o tej porze roku ;-) nad lozeczkiem bedzie jeszcze lapacz snow oraz dojda takie lampki ozdobne ;-)

Załączniki

• 1420125884025.jpg
    1420125884025.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 106
  • 1420125899209.jpg
    1420125899209.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 104
  • 1420126147444.jpg
    1420126147444.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 98
  • 1420126172310.jpg
    1420126172310.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 95
Elleni w tym roku właśnie komunie były ale w 2015 roku nie ma :-):-) A na komuni byłam właśnie zaraz po transferze i tańczyłam skakałam i nosiłam dzieci na rekach a do tego buty na najwyzszej szpilce, widać mojej córci się to spodobało:tak:

.

no co ty mówisz :-p? może to od regionu zależy? u nas w 2014 na bank żadnej nie było, aż sama się dziwiłam w maju, że żadnych dzieciaczków w albach nie widać, a później dowiedziałam się, że nie było w ogóle komunii żadnych dopiero w tym roku dwa roczniki mają. Wiem bo moja znajoma ma biznes tortowy i już na cały maj ma tyle zamowień tortów komunijnych, że ja nie wiem jak ona się wyrobi. Sama chrzciłabym Adę w maju ale nie ma szans dostać wolne miejsce w lokalu :baffled:

Emilia, na pewno bedzie śliczny . My tez myślimy o tapecie na jednej ścianie w pasy z tym ze poziome i szaro białe . Można je w sumie tez namalować wiec sie zastanawiamy co lepsze .
Mebelki tez bedą białe zreszta u nas na mieszkaniu większość jest biała.
A dodatki w kolorze jasno niebieskim .
Koniecznie wklej zdjęcie jak bedzie po remoncie :-)

reklama
Witajcie w Nowym Roku. Ja też poszłam spać podobnie jak Wy - po 2.00 i dziś jestem nie do życia. Idę wcześniej spać, bo głowa pęka :( Ale malutka sobie dokazuje w brzuchu, więc ma gdzieś że matkę boli głowa :-D

No i wszystkie stycznióweczki urodzą w tym roku, super. I chyba Mundek też załapała się na ten rok:)
Genna, obyś szyko wyszła do domu i Franio niech posiedzi jeszcze w brzuchu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry