• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Anula86 moj wozek to 2w1...fotelik kupowalam uzywany z maxi cosi cabriofix...można dokupic adaptery do nosidelka i woiac w wozek ale ja nie bralam bo nie jestem z wozeniem dziecka w foteliku na spacerze itd...fotelik dla mnie ma sluzyc do jazdy samochodem badz przeniesienia dziecka z auta do domu...

reklama
dziewczyny kupujcie tetrówki też, nawet więcej ich niż flaneli. Flanela jest fajna w dotyku bo miękka ale to nie to co tetrówka ;) Flaneli tak nie podłożysz podczas karmienia pod brodę jak tetrówki bo jest sztywna. Ja nie lubię flanelowych pieluch do wycierania buzi bo nawet gorzej wchłaniają :) U mnie Ada na flanelowej śpi bo czasami zdarza jej się ulać jak nie odbije dobrze.

Ja mam dużo tetrówek z pepco. Zanim nowa to w dotyku okropna jest bo sztywna ale po dwóch praniach-super !! :tak:

Dziewczyny mam pytanie odnośnie materaca do łóżeczka. Jakie macie materace? Ze względu na to że teraz mamy kołyskę temat materaca mnie ominął ale trzeba będzie kupić i zastanawiam się właśnie jaki bo jest tego od groma...

Dziewczyny mam pytanie odnośnie materaca do łóżeczka. Jakie macie materace? Ze względu na to że teraz mamy kołyskę temat materaca mnie ominął ale trzeba będzie kupić i zastanawiam się właśnie jaki bo jest tego od groma...

Ja kupiłam gryczano-kokosowy. Tylko zastanawiam sie na której sronie na początku kłaść dzieciątko? Bo jedna strona jest twardsza, a druga miekka.

Montana, znalazłam coś takiego odnośnie gryczano kokosowych " Gryka nie jest polecana poniżej 6 miesiąca życia, dlatego często spotkać można materace właśnie kokosowo-gryczane. Przez pierwsze pół roku dziecko powinno spać na stronie kokosowej"

Medalikara, mój kosz też jest z firmy waldin ;)

Magda dla noworodków polecane są materace średnio twarde czy dość twarde, nie miękkie. My kupiliśmy i polecam Hevea duoactivia, ma wszystkie certyfikaty i nie słyszałam złej opinii o tej polskiej firmie.

Dziewczyny, ja już rozpakowana:-). Pojechaliśmy z 3 cm rozwarciem i o 23.36 01.01.2015 na świat przyszedł mój ukochany cud Jaś Emil, waga 2890 a długość 48 cm. Odezwe się jak wrócimy do domu. Powodzenia dla kolejnych ciężaróweczek

A my mamy materac lateksowy i jestem z niego bardzo zadowolona .Jak kupowałam materac to akurat była afera z materacami gryczanymi ( robaki się lęgły ) i w końcu wybrałam lateksowy firmy Vitmat

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry