• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Magda, jeśli chodzi Ci o materac Hevea Kubuś chyba, lateksowy, to dopytaj o jego twardość, bo ja go chciałam kupić i po dotknięciu zrezygnowałam z niego - za miękki. Duoactivia jest po jednej stronie dość twardy,po drugiej troszkę mniej.

Smerfeta, termometr firmy microlife.
Chciałam kupić początkowo firmy Braun bo siostra ma już ponad 10 lat taki do ucha i nic się z nim nie dzieje, mierzy dobrze i ogólnie jest super ale jak trafiła się promocja na ten to postanowiłam spróbować ;)
Ostatnio też był w promocji z tego co koleżanka mi mówiła bo też go kupowała.

Załączniki

• uploadfromtaptalk1420356480025.jpg
    uploadfromtaptalk1420356480025.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 68
Witam dziewczynki niedzielnie raniutko :)
Czekam na obchód i mam nadzieje ze dzisiaj wyjdziemy do domq :)
Smerfetka a mogłabyś tez przesłać mi tą listę wyprawkową?
Jestem w trakcie zamawiania w gemini i sprawdze czy w miarę mam wszystko na moj liście :) z góry dziękuje ;)

Ale naskrobalyscie!!!

Mundek gratulacje!!!

Magda tak, chyba tylko ja mam planowane cc.

Apropo materaca to tez czytałam o robakach, i kupiłam piankowy z tym ze dosc dobrej firmy. Słyszałam ze lateksowe tez sa dobre.

U nas remont pokoiku trwa ale zejdzie. Wczoraj dopiero maz skończył sufit, tzn wyrównał bo był zakładany cały nowy z płyt. Teraz schnie. Dzis miał równać ściany ale znajomy zadzwonił o 7 rano zeby pojechał popełniać ich 4-letniego dziecka bo jada rodzic, wody jej odeszły. Ten 4 latek to jego chrzesnik. Wiec siedze sama w domu.

My będziemy kupować te materace,zarówno dla łożeczka jak i kołyski, niemieckiej firmy, dostepne też w Polsce.
W linku możecie też poczytać jak wybrać materac :Poradnik materacowy - Träumeland

Emilia, fajnie że działacie już z remontem, nie mogę się doczekać efektu. Macie podobną wizję do nas. My urządzanie pokoiku zostawiamy na marzec-kwiecień ale już nie mogę sie doczekać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry