• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a powiedzcie mi czy lozeczko lepiej jak stoi glebokoscia czy szerokoscia przy scianie? Bo nie moge sie zdecydowac na lozeczko, podoba mi sie takie, ktore dobrze wyglada tylko szerokoscia a wydaje mi sie, ze wygodniej jest jak stoi glebokoscia.

reklama
Kasik w szkole rodzenia mówili i w książce napisali, że najlepiej dla dziecka, by podchodzić do niego raz z prawej a raz z lewej strony, żeby równomiernie się fizycznie rozwijało, więc jeśli masz warunki do postawienia łóżeczka,, głębokością " to lepiej.

Ona, twój przystojniak rośnie jak na drożdżach ;)

Kasik, to masz sporo ubranek juz.

Finesse, pochwal się fura ;)

Czy wy też tak meczycie się w nocy? Nie dość że co 3h pobudka to do tego strasznie bolą mnie biodra. Jak stara babka ;) Wczoraj wieczorem był jeszcze ból podbrzusza i ogólnie kręgosłupa ...
Dzisiaj wzięłam się za robotę i zmieniłam pościel, umylam okno i podłogi. Zośka może wychodzić wszyscy na nią czekamy niecierpliwie ;) Odwiedziłam też urząd gminy aby dowiedzieć się co jest potrzebne żaby dostać becikowe.

Ja myslalam aby kupić materac pianka gryka kokos z firmy Darland ale jak pisalyscie o tych robakach to sie przestraszylam...
U nas lozeczko bedzie stalo przy scianie szerokoscia niestety nie mam innej mozliwosci prz 10m2 pokoju bym zatarasowala przejscie jakby stalo glebokością

Syllkaa moj pokoj tez okazal sie niezbyt duzy 12 m2, zawsze wydawal mi sie duzy bo stalo tam tylko lozko a teraz chce, zeby stala rozkladana kanapa, szafa 2-drzwiowa, komoda z przewijakiem, fotel bujany i lozeczko wiec tez musze kombinowac ;)

Kasik, sporo chcesz upchnąć w pokoiku ;) ja też ciągle myślałam że nasz pokój taki duży że łóżeczko i szafa i jeszcze miejsca zostanie hoho ;) a tu zdziwienie, nasze łóżko prawie pod samym oknem. Śmiałam sie że jak mąż zaśpi i szybko będzie chciał wyskoczyć z łóżka to przez okno pójdzie ;) Ale i są plusy bo łóżeczko od łóżka 3 kroki :)

Magda ja bede spala w pokoju dziecka bo M i tak od zawsze spi w osobnym pokoju (chrapie jak smok) wiec jakos sie pomiescimy. Ja mam baaaardzo duza sypialnie, fortepian na srodku jeszcze by sie zmiescil ale do niej prowadza bardzo strome schody. Nawet pies na nie nie wchodzi, balabym sie po nich chodzic z maluszkiem. Damy rade, inni maja tylko jeden pokoj i sie mieszcza wiec i my sie pomiescimy ;)

Kasik, dokładnie. Chodzenie po schodach szczególnie stromych niezbyt bezpieczne. Kiedyś ludzie w 10 osób na 2 pokojach siedzieli i było dobrze ;) teraz każdy swój pokój musi mieć :)
Mój mąż też chrapie strasznie jak motocykl a szczególnie jak ja spać nie mogę ;)

reklama
Mundek gratuluje :) Synek dołaczył do stycznia fajnie :)

Któraś z Was (przepraszam ale nie pamiętam) pytała mnie o szyjkę. Ja miałam bardzo miękką, całe szczeście sie za dużo nie skróciła, tak naprawdę tylko minimalnie, ale wszystko dzieki lekarce która mnie odrazu połozyła do Szpitala i dała leki, jakby tego nie zrobiła to pewnie w 30tc mojej szyjki by już nie było.

Tak wchodze na BB i czekam na pierwsza która się rozpakuje, ale narazie nic. Moze Hope juz urodziła.

Mi jest coraz ciezej, mała tak rozrywa mój brzuch że nie daję sobie rady, ale wczoraj tak slicznie kopneła że widziałam jej stope :) Moze nie tak idealnie jak pokazuja w tv lub necie ale zarys sie pokazał:-):-) Naciska na szyjkę bo czuje jakby mi igły wbijano, a dzisiaj boli :-( W srode mam wizyte u lekarza i zobaczymy co wyjdzie, ale juz pojade naszykowana na hospitalizacje. A brzuch juz mam tak nisko że szok, rozlał sie teraz bardziej po bokach na dole.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry