Bziumelka, a ty jeszcze pracujesz czy jesteś na zwolnieniu? Pytam, bo optymistycznie planuję wziąć macierzyński raptem na dwa tygdonie przed dniem P, ale właśnie nie wiem czy się doczołgam
Na razie wszyscy naokoło mi mówią, że mam jeszcze mały brzuch (ke?!?), więc strach pomyśleć, co to znaczy "duży" w takim razie.
Uwaga, chwalę się furą
Kupilismy Emmaljunga Mondial Duo Combi (gondola i spacerówka). Podobno bardzo wygodny na długich dystansach. Oblukaliśmy na żywo i zamówilismy w necie. Dokładnie taki:
Zobacz załącznik 662328
Mam też upatrzony fotelik samochodowy Maxi Cosi Pebble, pasuje na to podwozie (tylko trzeba dokupić adapter).
Kasik, skoro masz mało miejsca to chyba wygodniej postawić długością do ściany, Ja planuję łożeczko w pokoju dziecka, natomiast przez pierwsze 4 miesiące w nocy będzie spało w takim koszu wiklinowym w sypialni.
Uwaga, chwalę się furą
Zobacz załącznik 662328
Mam też upatrzony fotelik samochodowy Maxi Cosi Pebble, pasuje na to podwozie (tylko trzeba dokupić adapter).
Kasik, skoro masz mało miejsca to chyba wygodniej postawić długością do ściany, Ja planuję łożeczko w pokoju dziecka, natomiast przez pierwsze 4 miesiące w nocy będzie spało w takim koszu wiklinowym w sypialni.