• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Finesse ja planuje kupic taki wozek ale zastanawiam sie nad bialym i podwoziem de luxe z wiekszymi bialo-czarnymi kolami. Zmienila mi sie koncepcja mebli z bialych na kremowe to moze i wozka sie zmieni ;) To jest ecoskora? Przez neta zamowilas jakos taniej? Gdzie dokladnie zamawialas?

Magda do mojego auta tez sie zmiesci wózek, ale jak wózek to nic wiecej a my czesto wyjezdzamy na weekendy do rodziny i do tego mamy jeszcze psa, wiec trzeba zabrac bagaze i fajnie jest sie nie gniesc :)

Z moim piersaimi to teraz zaczeło sie cos dziec bo ani wyjatkowo nie urosły, nic z nich nie leciało i martwiłam sie ze cos jest nie tak, ale wyczytałam że jak sie nacisnie to powinno leciec no i z prawej i z lewej poleciało. Moze nie duzo (lekko scisnełam) ale leci wiec jest dobrze:-)

Ja tez juz mezowi tłumaczyłam gdzie co jest ale i tak pewnie bedzie dzwonił i pytał, ostatnio był w sklepie po trzy rzeczy i po każda dzwonił, myślałam że mnie cos trafi:-)

No i zdecydowaliśmy się jeszcze na kamere online do pokoiku, nie kupujemy ani niani ani tych monitorów oddechu tylko postanowilismy zamontować kamerke. Mąż czesto pracuje 24h wiec bedzie mógł patrzeć sobie na córeczkę. Co prawda je sie troche boje o to ale on chciał to kupilismy. Teraz czekamy na przesyłke.

Bziumelka, ja się zaś martwilam że mi za dużo i za szybko zaczęło lecieć z piersi ale i położna i dr mnie uspokoili ;)
Mój mąż i tak nie znajdzie jak będzie potrzeba ;) wtedy na tel i tłumaczenie w szafie po prawej na drugiej półce od góry hahahaha ;)
Fajne rozwiązanie z kamerka będzie niunia ciągle na oku.

O matko rozmawialam dzisiaj z posrednikiem w sprawie zakupu mebli i jak zamowie w tym tygodniu to beda do 15 lutego. Nie wiedzialam, ze to tak dlugo moze trwac. Dobrze, ze nie zostawilam tego na ostatnia chwile.

Witam dziewczynki , przepraszam ze sie wczoraj nienodezwalam w wypuścili mnie ze SPA dopiero o 15 :00 , w domq zaraz sobie siupłam na kanapę i sie zasnęło :) a dzisiaj od prawie rana bo M szukał Jelpa do prania ciuszków dla malucha , pranie i pakowanie torby w razie W do szpitala :) tak po mojemu bo damę wiecie jak to jest z dziadami, dokładnie telefon i mówisz 3 Półka od góry , po lewej itp a po co sie denerwować :)
Wolna , odpoczywam , jezeli da sie to tak nazwać ale musiałam szybko popytać i spakować torbę :) brUch niestety twardnieje ale bóli nie ma , zatem od jutra lezenie i siedzenie z nóżkami zaciśniętymi :)
Po przeczytaniu wypisu ze szpitala to aż strach , bie wiedziałam ze to aż tak poważne było ;( a przyznać sie ze miałam straszne myśli i doła w szpitalu , bo ja nie jestem gotowa psychicznie jeszcze na poród na przyjęcie Franka . Najpierw musze pozamykać tematy typu pranie , zorganizowanie wyprawki itp i wtedy bede , chyba gotowa.
Kasik twoj pokój to chyba musiałby byc gumowy abyś to wszystko zmiescila :) no chyba ze pietrowo :)

Genna nie ma jak w domu, odpoczywaj ile sie da, niech Franio jeszcze troche poczeka. Co do pokoju to rozrysowalam sobie dzisiaj wszystko w odpowiedniej skali i ku mojemu zdziwieniu wszystko sie zmiesci. Kanapa jest nieduza bo po rozlozeniu ma 140x195, lozeczko bedzie stalo glebokoscia bo ma tylko 65 cm, komoda ma szerokosc 97 cm, szafa 108, fotel bujany 62. Pokoj jest bardzo ustawny 4x3 m, drzwi na samym brzegu dluzszej sciany, okno posrodku krotszej sciany. Na papierze wyglada ok, zobaczymy jak bedzie w rzeczywistosci ;)

Genna, dobrze, że już jesteście w domu. Nie ma to jak odpocząć w swoim łóżku:)
Finesse, ładne 4 kółka dla malucha:)

A my jesteśmy po połówkowych i już oficjalnie mogę powiedzieć, że rośnie nam mała córeczka :-) Co prawda nie taka mała, bo waży ok. 420g :szok:. Chyba nie będę kupować malutkich ubranek, bo jak tak dalej pójdzie to będą za małe :) Przed badaniem oczywiście szalała w brzuchu, a przy badaniu położyła się na brzuchu, ręce miała za głową i ani się nie poruszyła. Uparta po mamusi :-D. Na szczęście wszystko jest w porządku. Tylko łożysko mam rzekomo na przedniej lewej ścianie. A mój lekarz powiedział co innego i już sama nie wiem jak to z nim jest. Ale i tak coraz bardziej przekonuję się do cc, więc aby donosić bezpiecznie do maja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry