• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny chyba ostatni raz wrzucam aktualny kalendarz ;) proszę o informację jeśli trzeba coś dopisać np. wybrane imona :)
Kalendarz przejmuje Liskka :) mam nadzieję że będzie ci się go dobrze prowadzić ;)

A tak wogóle jakoś ciężarówek nam nie przybywa...

Ostatnia edycja:
reklama
Magda7891, :)
mam nadzieje ze juz nie długo dołącza do nas dziewczyny z wątku "kto po in vitro" i lista zrobi sie dłuższa :)

Genna, właśnie sie zastanawiam jak to bedZie jak pojedziemy w odwiedziny do rodziny w góry hehehe ...ale tutaj znów mamy idealne warunki na taki wózek :) Powodzenia z wyprawka i trzymam kciuki aby Franio spokojnie czekał z rozpakowaniem .

Anulla86, tez gratuluje córeczki ! Jest równowaga zatem w majowkach :)

A jak tam u Was z dodatkowymi kg? Kurcze, stanęłam wczoraj na wadze i w 22 tyg jestem juz 6 kg na plusie a gdzie tam do konca... No nie wiem czy to nie za szybkie tempo..Niechce za dużo przytyć ale widzę ze wraca mi apetyt ..:)

Agawa tez sie nie spodziewałam takiego obrotu sprawy ze szczególnie ze 1,5 tyg przed szpitalem byłam u gina i Moj M Oczywiście spanikowany i pyta cy młody czasem nie bedzie chciał wyjść i ginek mówił ze nie zapowiada sie na wcześniaka a tu masz babo placek :/ wiec OSZCZĘDZAJ sie !!!!
Agawa ja tez zamówiłam w gemini ale tylko 750zl wydałam :) w tym niania z czujnikiem ruchu, oddechu w super cenie , używane kosztują tyle co tam nowy
DIsiaj jestem spokojniejsza bo wczoraj 3 pralki wyparły sie a dzisiaj juz 2 i szykuje sie kolejna , pokrycie od kołyski i kocyk :) i wiecie juz spokojniejsza jestem :) strona do szpitala spakowana , przyjaciółka przyjdzie dzisiaj popracować mi trochę rzeczy :) a ja leżakuje :)
Magda te kilogramy to ja nie wiem gdzie sie tobie schowaly !!!!! Przecież ty chuda jak patyk.
A co do zakupów w hurtowniach to Macie racje , niby nic sie nie kupiło a tu 100-200zl
Ostatnie zakupy w piatek i w niedziele i chyba bede gotowa :) jeszcze szycie pozostało ale to powolutku zaczne w czwartek :)

Teraz psychicznie trzeba sie przygotować na poród :)

Liskka, ty też chudzinka więc nie będzie źle ;)

Genna, ja też nie wiem gdzie są te kg ;) ale to dobrze bo ubrania będą pasować :)

No mój mąż już spanikowany... wyszykowalismy się do kościoła i wróciłam do domu. Dostałam ból w lewej pachwinie aż mi noga cierpnie. Nie wiem czy coś się zaczyna dziać czy młoda mnie ciśnie na jakiś nerw.

Dziewczyny dzisiaj o 8.15przywitalismy na swiecie naszego synka Kubusia. W nocy dostalam o 2.45silnego krwawienia a o 4.30 zaczelam miec skurcze co 8minut potem co 5. Maly wazy 1110gram i 37cm dlug. po porodzie zostal przewieziony do szpitala Gdansk zaspa. zdazylam dostac 1zastrzyk na rozszerzenie pęcherzyków plucnych i Maly byl tak silny ze oddychal samodzielnie. Niestety tatus nie zrobil zdjecia a ja go widzialam tylko pezez moment zanim go zabrala karetka. ogolnie czuje się dobrze wiadomo po cc troche obolala ale juz jest ok. bardzo chcialam rodzic w gdansku ale od nas jest 120Km i lekarz powiedzial ze nie zgadza się aby mnie przewieźć bo zagrazalo by to i mi i dziecku,kazdy mij ruch to bylo chlusniecie krwi. dr mówił mezowi ze podczas porodu stracilam 600ml mleka i łożysko juz siw zaczelo odklejac i to byl ostatni moment

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry