SYLKA to i tak byłaś przygotowana ale wiadomo ze w szpitalu niuniek nie potrzebuje tego wszystkiego , ciesze sie ze jest z nim dobrze jak na ten tydzien ciazy, kamień z serca

))))
Smerfeta fakt po szkole rodzenia wychodzimy głupsi niz jesteśmy i tyle rzeczy do przyswojenie !!!!!!! Tez nie wiedziałam tych wszystkich rzeczy o których Pisalas , ale wszystko notuje grzecznie w szkole rodzenia jakby ta ciąża padła mi jeszcze na pamięć

jutro musE konieczne załatwić położną środowiskową aaaaaaaa
Montana kupiłam angelcare 401 niania i monitor oddechu w jednym za 349 zł chyba u mnie w hurtowni był za 509zl wiec cena baaaardzo dobra
Dziewczyny szok mam wszystkie ciuszki juz poprane a koleżanka przyjechała i wsYstkie juz poprasowala, pielusKi tetrowe tez, śpiworek noninkolusla wyprane i ubrana wiec szybko poszło od wcOraj

jeszcze brak ręczniczkow rzeczy z apteki , wózka, fotelika, wanienki, przewijaka ale z tym co mam dam radę

głowa spokojniejsza

leżę i ledwo zipie, siedziałam na fotelu i składałam ciuszki uprasowane i mam zadyszke

oczywiście moja ulubiona szyjka nadal kłuje a do lekarza nie mogę sie od wczoraj dodzwonić :/ mam nadzieje ze Franio posłucha cioć i posiedzi jeszcze troszke