• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Musze troche odpoczac poki co dzisiaj na telefonie wisialam i moja wspollokatorka miala dlugo gości ze nawet jak maz przyjechal to nie bylo jak mi zmienic koszuli nocnej a juz nie chcialam wypraszac tamtych poczekam do jutra. chcialabym jak najszybciej znalezc sie przy synku,mysimy sie dokladnie dowiedzieć czy mogłabym nocowac w szpitalu bo do moze 2miesiecy obciazac rodzinę to mi sie nie usmiecha

reklama
Syllka, koleżanki mały był 3 miesiące w szpitalu na zaspie jako wcześniak i co prawda ona z Gdańska ale mogła chodzić tylko na kangurkowanie (kładli małego na piersiach i tak z nim siedziała) nie mogła być z nim cały dzień.

SYLKA to i tak byłaś przygotowana ale wiadomo ze w szpitalu niuniek nie potrzebuje tego wszystkiego , ciesze sie ze jest z nim dobrze jak na ten tydzien ciazy, kamień z serca :)))))

Smerfeta fakt po szkole rodzenia wychodzimy głupsi niz jesteśmy i tyle rzeczy do przyswojenie !!!!!!! Tez nie wiedziałam tych wszystkich rzeczy o których Pisalas , ale wszystko notuje grzecznie w szkole rodzenia jakby ta ciąża padła mi jeszcze na pamięć :P jutro musE konieczne załatwić położną środowiskową aaaaaaaa
Montana kupiłam angelcare 401 niania i monitor oddechu w jednym za 349 zł chyba u mnie w hurtowni był za 509zl wiec cena baaaardzo dobra
Dziewczyny szok mam wszystkie ciuszki juz poprane a koleżanka przyjechała i wsYstkie juz poprasowala, pielusKi tetrowe tez, śpiworek noninkolusla wyprane i ubrana wiec szybko poszło od wcOraj :) jeszcze brak ręczniczkow rzeczy z apteki , wózka, fotelika, wanienki, przewijaka ale z tym co mam dam radę :) głowa spokojniejsza :) leżę i ledwo zipie, siedziałam na fotelu i składałam ciuszki uprasowane i mam zadyszke :P oczywiście moja ulubiona szyjka nadal kłuje a do lekarza nie mogę sie od wczoraj dodzwonić :/ mam nadzieje ze Franio posłucha cioć i posiedzi jeszcze troszke :)

Ostatnia edycja:
Syllka, ale przezycia - gratulacje! Kciuki za Kubusia żeby szybko mógł wrócić do domku. :tak:

joasia2906 witaj
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Agaawa widzę gonisz z wyprawką jak szalona!! :tak: ja tez to robie przez neta !! i to na gwalt...

Nadzieja witaj:tak:

smerfetka wyslalam PW...:tak:

Anulla oficjalnie gratuluję córci
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Liskka super wózek! :tak:

Genna super ze w domku jestes juz...:tak:

reklama
Magda dziekuje za info.polozna dala jakis namiar na hotel pielegniarski zwdzwonie i sie dowiem jak tam cenowo,bo u rodziny to moge 1-2noce,nie chce zwalac sie komus na glowe chociaz i ciociavi kuzynka juz mi wczoraj proponowaly.
Orientujecie sie czy aby wydali z urzedu akt urodzenia to co potrzebne jest?bo slyszalam ze wypis dziecka ze szpitala a ja owy dostane dopiero jak maluszek wyjdzie ze szpitala w gdansku a mam przeciez 2tyg na zalatwienie urlopu macierzynskiego a do tego potrzebny akt urodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry